Νέα έκδοση GR Sport για το Toyota RAV4

Νέα έκδοση GR Sport για το Toyota RAV4

H Τoyota παρουσίασε τη νέα έκδοση GR Sport για το RAV4, που έρχεται για να προσθέσει στο ιαπωνικό SUV έναν πιο σπορ χαρακτήρα.

Η νέα σπορτίφ έκδοση GR Sport θα εμπλουτίσει σύντομα την γκάμα του Toyota RAV4 και θα είναι είναι διαθέσιμη τόσο στις υβριδικές όσο και στις plug-in εκδόσεις του.

Η νέα έκδοση διακοσμεί το SUV με εξωτερικές λεπτομέρειες όπως τα μαρσπιέ σε χρώμα piano black και σήματα GR Sport στο εμπρός και πίσω μέρος. Νέες είναι και ζάντες των 19" σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση.

Toyota RAV4 GR Sport

Στο εσωτερικό συναντάμε ηλεκτρικά σπορ καθίσματα εμπρός ντυμένα με ύφασμα τύπου σουέντ και συνθετικό δέρμα. Στο προσκέφαλο των καθισμάτων, στα πατάκια και στο τιμόνι βρίσκεται ο λογότυπος GR. Παράλληλα, ασημί ραφές κοσμούν τα καθίσματα το τιμόνι και τον επιλογέα του κιβωτίου. 

Το RAV4 GR Sport εξοπλίζεται με οθόνη αφής μεγέθους 10,5" για το infotainment του και ο οδηγός αντικρίζει μπροστά του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3".

Toyota RAV4 GR Sport

Ωστόσο, η συγκεκριμένη έκδοση δεν περιορίζεται μόνο σε στιλιστικές επεμβάσεις και όλα τα μοντέλα GR Sport θα διαθέτουν πιο σκληρά αμορτισέρ και ελατήρια που έχουν σκοπό να προσφέρουν πιο σπορ οδική συμπεριφορά συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις του RAV4.

Το νέο Toyota RAV4 GR Sport θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Ευρώπης προς τα τέλη του έτους και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τιμές του για την ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube