Νέα ειδική έκδοση Drive-N για το Hyundai i30 N

Νέα ειδική έκδοση Drive-N για το Hyundai i30 N

Η Hyundai παρουσίασε την νέα ειδική έκδοση Drive-N για το i30 N η οποία θα είναι περιορισμένη σε μόλις 800 κομμάτια.

Η Hyundai παρουσίασε τη νέα και συλλεκτική έκδοση Drive-N, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα i30 N και i30 Fastback N.

Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αποχρώσεις, τις Phantom Black Pearl και Serenity White Pearl, με τη νέα έκδοση να πατάει στην άσφαλτο με σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19" χρώματος ματ μπρονζέ. Επιπλέον, η έκδοση κοσμεί το i30 με κόκκινο και μπρονζέ συρίτη στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ τα σήματα της έκδοσης στο πλάι αναγράφουν τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Nürburgring.

Hyundai i30 N Drive-N

Στο εσωτερικό γίνεται χρήση δέρματος Alcantara με κόκκινες ραφές στο τιμόνι, στον επιλογέα, στο υποβραχιόνιο και το χειρόφρενο. Κόκκινες είναι οι ζώνες ασφαλείας, ενώ νέο σχέδιο έχουν αποκτήσει τα καθίσματα και τα πατάκια. Κάθε αυτοκίνητο της έκδοσης Drive-N διαθέτει στην καμπίνα μια ειδική αριθμημένη πλάκα για να υπενθυμίζει στους επιβαίνοντες ότι δεν βρίσκονται μέσα σε ένα απλό i30 N.

Στον βασικό εξοπλισμό επίσης περιλαμβάνεται γυάλινη οροφή, οθόνη αφής διαγωνίου 10,25" για το infotainment και όλα τα καλούδια υποβοήθησης του οδηγού.

Hyundai i30 N Drive-N

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο δίλιτρος τούρμπο της έκδοσης Performance με απόδοση 280 PS και 392 Νm ροπής. Η ισχύς περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου σασμάν ή ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Όπως θα περίμενε κανείς η Hyundai χαρίζει στην έκδοση Drive-N όλα τα απαραίτητα συστήματα για βέλτιστη απόδοση όπως Power Shift, N Grin Shift, και N Track Sense Shift.

Η παραγωγή της έκδοσης Drive-N έχει ήδη ξεκινήσει και από τα 800 κομμάτια που θα κατασκευαστούν συνολικά, τα 620 προορίζονται για τις αγορές της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube