Νέα ειδική έκδοση BMW M5 Nighthawk για την ιαπωνική αγορά

Νέα ειδική έκδοση BMW M5 Nighthawk για την ιαπωνική αγορά

Η BMW συνεχίζει την παράδοση που την θέλει να φτιάχνει ειδικές εκδόσεις για την ιαπωνική αγορά με «θύμα» αυτή τη φορά την τελευταία γενιά της M5

Η ειδική αυτή έκδοση της M5 ονομάζεται Nighthawk Special Edition και θα παραχθεί μόνο σε 10 κομμάτια. Οι αλλαγές που έχει υποστεί το γερμανικό σπορ σεντάν είναι αρκετές και ακούμπησαν όλους τους τομείς.

Εξωτερικά, η M5 Nighthawk Special Edition ξεχωρίζει από το μαύρο ματ individual χρώμα και τις ελαφρώς πιο σκουρόχρωμες ζάντες 20”. Ακόμα, η εμπρός γρίλια της μάσκας, οι χειρολαβές στις πόρτες, οι εξωτερικοί καθρέφτες, οι απολήξεις των εξατμίσεων και ο διαχύτης είναι βαμμένα με σκουρόχρωμο χρώμιο, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου προσφέρονται εμπρός φανάρια τύπου LED.

Στην καμπίνα, κυριαρχεί το δέρμα πορτοκαλοκόκκινου χρώματος, που λέει και η γνωστή τηλεπωλήτρια χαλιών, και οι carbon επενδύσεις στο ταμπλό και τα πάνελ των θυρών.

Ο διτούρμπινος V8 κινητήρας της M5 διαθέτει, για την ειδική αυτή έκδοση, και το νέο Competition Package που προσφέρεται στις M6 και ανεβάζει την απόδοση του κινητήρα από τους 560 ίππους στους 575. Αυτό βελτίωσε και ελαφρώς τις επιδόσεις μιας και επιταχύνει από στάση στα 100 km/h 0,1 sec ταχύτερα (4,2 sec). Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει ακόμα πιο σπορ ανάρτηση που φέρνει το αμάξωμα ακόμα πιο κοντά στο δρόμο, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στις ρυθμίσεις του M διαφορικού και του τιμονιού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube