Νέα BMW Ζ4, επίσημες φωτογραφίες

Νέα BMW Ζ4, επίσημες φωτογραφίες

Υποτίθεται ότι δεν πρέπει, ακόμη. Αλλά η BMW δεν κρατιέται. Η νέα Ζ4 είναι είναι επιτέλους εδώ και οι Γερμανοί δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Οι λάτρεις της μάρκας αλλά και οι ρομαντικοί της αυτοκίνησης ανυπομονούν για τη νέα Z4. Ένα διθέσιο πισωκίνητο roadster και μάλιστα από αυτά που λέμε του «πραγματικού κόσμου» έλειπε από τη γκάμα της BMW. Και από τον κόσμο του αυτοκινήτου γενικότερα.

Μετά τη διαρροή των εικόνων της περασμένης εβδομάδας, το μεγάλο μυστικό έπαψε να είναι και τόσο… μυστικό. Οπότε η BMW είπε να σταματήσει να προσπαθεί, δίνοντας η ίδια αυτή τη φορά στη δημοσιότητα νέες επίσυμες εικόνες. Το σχήμα συνδυάζει ιδανικά ρευστές απαλές γραμμές με αιχμηρές λεπτομέρειες και βγάζει μια διακριτική επιθετικότητα, αλλά και κλασική, αριστοκρατική γοητεία. Κρίνοντας από τους τροχούς και τις εξατμίσεις, εκτιμάται ότι βλέπουμε την M40i, με απόδοση στη ζώνη των 380 ίππων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, η κανονική στους 360 ίππους και το Competition Package με 380-385, άλλο αεροδυναμικό κοστούμι και τροχούς. Θα υπάρχει επίσης και δίλιτρο μοτέρ τούρμπο, με απόδοση από 200 ως 300 ίππους, ανάλογα την έκδοση.

Στις εικόνες του εσωτερικού, βλέπουμε ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, με περισσότερες δυνατότητες διαμόρφωσης σε σχέση με αυτόν της Σειράς 5. Διακρίνονται κάποιοι γνώριμοι περιστροφικοί διακόπτες και χειριστήρια, αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο Samsung S9. Κάτι που αρχικά δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μέχρι να θυμηθείς ότι καμία BMW μέχρι σήμερα δεν διέθετε Android Auto. Η κεντρική οθόνη λειτουργιών στην κεντρική κονσόλα είναι πλέον ενσωματωμένη στο ταμπλό, σαν συνέχεια του πίνακα οργάνων και όχι σαν ένα ξεχωριστό tablet καρφωμένο στην κορυφή.

Πηγή Autoevolution

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube