Νέα BMW Σειρά 2: πρόωρη αποκάλυψη

Νέα BMW Σειρά 2: πρόωρη αποκάλυψη

Η BMW Σειρά 2 πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως ήδη η κορυφαία της έκδοση, η M235i, πιάστηκε «στα πράσα» κατά τη διάρκεια επίσημης φωτογράφησης.

Όπως φαίνεται στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες η BMW Σειρά 2 λίγη σχέση έχει σχεδιαστικά με τη Σειρά 1, ενώ τα πιο λεπτά εμπρός φώτα παραπέμπουν περισσότερο στη Ζ4. Δυστυχώς δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε το πίσω μέρος, που είναι καλυμμένο. Ο εμπρός προφυλακτήρας με τις τεράστιες εισαγωγές αέρα είναι αποκλειστικό προνόμιο της Μ235i, ενώ ζάντες και φρένα προέρχονται κατευθείαν από την κορυφαία έκδοση της Σειράς 1, την Μ135i. Στη φωτογραφία του εσωτερικού, που προέρχεται από καμουφλαρισμένη M235i η οποία πραγματοποιούσε δοκιμές στο Νίρμπουργκρινγκ, φαίνεται ότι το ταμπλό είναι ακριβώς ίδιο με της Σειράς 1, ενώ το τιμόνι με τις τρεις λεπτές ακτίνες προέχρεται από τη BMW M6.

Η BMW Σειρά 2 είναι η δίπορτη, κουπέ έκδοση της Σειράς 1, οπότε με εκείνη μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά μέρη και τους κινητήρες. Όπως συνέβαινε και με την απερχόμενη Σειρά 1 Coupe όμως, θεωρείται πιο «premium» προϊόν οπότε δεν θα διατίθεται με τους πιο αδύναμους κινητήρες της χάτσμπακ αδερφής. Οι πιο προσιτές εκδόσεις, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, θα είναι οι 220i και 218d, με κινητήρα βενζίνης και ντίζελ αντίστοιχα.

[Πηγή: Bimmerpost, φωτογραφίες Chris Doane Automotive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube