Νέα BMW M5: Διαρροή φωτογραφιών

Νέα BMW M5: Διαρροή φωτογραφιών

Οι φωτογραφίες της BMW M5 facelift που διέρρευσαν αποκαλύπτουν μια έντεχνα φρεσκαρισμένη εικόνα, πριν από τη επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η αναβαθμισμένη αισθητικά BMW M5 διέρρευσε πριν από την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στο προσεχές Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, δίπλα στις επίσης facelift σεντάν, Τouring (SW) και GT. Οι εικόνες που βρέθηκαν από τον επίσημο «διαμορφωτή» της ΒMW αποκαλύπτουν ένα έντεχνα αναβαθμισμένο look, με πιο προφανές στοιχείο της αναβάθμισης τη νέα μάσκα με τους διπλούς κάθετους πήχεις.

Η διακριτικότητα στην αισθητική αναβάθμιση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, περιλαμβάνοντας το στιλάτο τριάκτινο τιμόνι που προσφάτως χρησιμοποιήθηκε στις BMW M6. Επίσης απ’ ότι φαίνεται η BMW τοποθέτησε και τη τελευταία γενιά του iDrive, που επιτρέπει στον οδηγό να εισάγει με το χειριστήριο και γράμματα στην οθόνη.

Αναμένουμε την ισχύ της αναβαθμισμένης M5 να προέρχεται από τον υφιστάμενο διτούρμπινο 4,4λιτρο V8 που, προς το παρόν, δεν είναι γνωστό αν θα παραμείνει στα 560 PS. Ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Mercedes-Benz που φούσκωσε την ισχύ της E63 AMG με ένα μοντέλο που ονόμασε «S». Αν συμβεί κάτι ανάλογο, αναμένουμε μια πιο ισχυρή έκδοση που πιθανώς θα ανεβαίνει στα 580 PS.

Η νέα BMW Μ5 αναμένεται στην Ελλάδα να διατεθεί προς πώλησης στις αρχές του 2014, με εκτιμώμενη τιμή που θα ξεκινά από τις €145.000

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube