Νέα BMW 4 Series Convertible και Gran Coupé στα σκαριά

Νέα BMW 4 Series Convertible και Gran Coupé στα σκαριά

Η Σειρά 4 κουπέ που παρουσιάστηκε επίσημα πριν λίγες ημέρες από την BMW, είναι μόλις το πρώτο από τα τρία συνολικά αμαξώματα που θα συνθέτουν την γκάμα του νέου βαυαρικού μοντέλου

Η Σειρά 4 κουπέ που παρουσιάστηκε επίσημα πριν λίγες ημέρες από την BMW, είναι μόλις το πρώτο από τα τρία συνολικά αμαξώματα που θα συνθέτουν την γκάμα του νέου βαυαρικού μοντέλου.

Η κάμπριο έκδοση της Σειράς 4 βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών και όπως βλέπετε και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, διατηρεί την μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή που είχε στην τελευταία της γενιά και η αντίστοιχη έκδοση της Σειράς 3. Το τετραθέσιο κάμπριο θα παρουσιαστεί επίσημα στην τελική του μορφή στην έκθεση του Λος Άντζελες τον ερχόμενο Νοέμβριο και θα διατεθεί στην αγορά στις αρχές του 2014.

Οι κινητήρες θα προέρχονται από την 4άρα κουπέ και αναμένεται να είναι ο 4κύλινδρος δίλιτρος τουρμποντίζελ των 183 PS στην 420d, ο δίλιτρος 4κύλινδρος βενζίνης των 245 PS στην 428i και ο 3λιτρος 6κύλινδρος βενζίνης των 306 PS στην 435i. Στην γκάμα αναμένονται και τα μοτέρ που θα προστεθούν στην σειρά 4 Coupé, λίγο μετά το λανσάρισμά της στην αγορά: ένας δίλιτρος 4κύλινδρος βενζίνης με 183 PS στην 420i, ένας 3λιτρος 6κύλινδρος ντίζελ με 257 PS στην 430d και μια έκδοση 313 PS του ίδιου κινητήρα στην 435d.

Πέρα από την κάμπριο έκδοση της 4άρας, η BMW έχει στα σκαριά και μια έκδοση Gran Coupé . Μια 4θυρη κουπέ έκδοση του μοντέλου, η οποία θα τοποθετηθεί απέναντι στο πολύ επιτυχημένο εμπορικά Audi A5 Sportback. Η συγκεκριμένη έκδοση θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2014.

[Πηγή Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube