Νέα Aston Martin DB12, έρχεται στις 24 Μαΐου η διάδοχος της DB11

Νέα Aston Martin DB12, έρχεται στις 24 Μαΐου η διάδοχος της DB11

Με εικόνες που μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τη σιλουέτα και το εσωτερικό της, το Gaydon μας ετοιμάζει για τα αποκαλυπτήρια της Aston Martin DB12, της διαδόχου της DB11, που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Μαΐου.

Aston Martin DB12

Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα teaser εικόνες και μας προετοιμάζει για τον ερχομό της διαδόχου της DB11, με την παρουσίαση της Aston Martin DB12 να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το νέο μοντέλο θα ακούει στο όνομα DB12, καθώς πριν από μερικούς μήνες η Aston Martin έκανε αίτηση καταχώρησης του ονόματος DB12 για χρήση σε αγωνιστικά και συμβατικά αυτοκίνητα, σε μινιατούρες, παιχνίδια και video games.

Κάτω από το καπό της, η Aston Martin DB12 θα συνεχίσει να φιλοξενεί κινητήρα V8 και V12

Η σιλουέτα της Aston Martin DB12 μοιάζει να υιοθετεί πολλές από τις καμπύλες του προκατόχου της, μένοντας πιστή στον GT χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ το εμπρός μέρος διαθέτει νέα φώτα και ανασχεδιασμένη γρίλια. Όσο για το εσωτερικό, ο Βρετανός κατασκευαστής αποκάλυψε μέρος της νέας κεντρικής κονσόλας που συνδυάζει μια οθόνη αφής με μπόλικα φυσικά κουμπιά.

Aston Martin DB12

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της μάρκας, Lawrence Stroll, έχει δηλώσει ότι πέρα από ριζικά ανασχεδιασμένο εσωτερικό και εξωτερικό, το νέο μοντέλο θα διαθέτει αναβαθμισμένους κινητήρες, κιβώτια και αναρτήσεις.

Κάτω από το καπό της, η Aston Martin DB12 θα συνεχίσει να φιλοξενεί τους V8 και V12 κινητήρες των οποίων η ισχύ φυσικά, θα είναι σημαντικά αυξημένη.

Aston Martin DB12

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το νέο σπόρτσκαρ της Aston Martin θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube