Η νέα Aston Martin DB12 ψάχνει τα όριά της στην Πράσινη Κόλαση [video]

Η νέα Aston Martin DB12 ψάχνει τα όριά της στην Πράσινη Κόλαση [video]

H νέα γενιά της Aston Martin DB11 που πιθανότατα θα ακούει στο όνομα DB12, απαθανατίστηκε από το φακό να γράφει χιλιόμετρα στο Nürburgring.

Aston Martin

O Βρετανός κατασκευαστής έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της Aston Martin DB11, η οποία αυτή τη φορά πιάστηκε από το φακό να γράφει χιλιόμετρα στην Πράσινη Κόλαση.

Αναφορικά με το νέο βρετανικό σπόρτσκαρ, αξίζει να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, η Aston Martin έκανε αίτηση καταχώρησης του ονόματος DB12 για χρήση σε αγωνιστικά και συμβατικά αυτοκίνητα, σε μινιατούρες, παιχνίδια και σε video games, βάζοντας έτσι φωτιά στις φήμες που θέλουν το μοντέλο να μετονομάζεται σε DB12.

Aston Martin

Εξωτερικά, το νέο μοντέλο θα αποτελεί εξέλιξη της DB11 που έκανε ντεμπούτο το 2016, υιοθετώντας στοιχεία από το πρωτότυπο DBR22.

Aπό πλευράς του, ο ισχυρός άνδρας της μάρκας Lawrence Stroll, έχει δηλώσει ότι πέρα από την εμφάνιση, το νέο μοντέλο θα διαθέτει αναβαθμισμένους κινητήρες, κιβώτια και αναρτήσεις καθώς και ένα ριζικά ανασχεδιασμένο εσωτερικό.

Aston Martin

Τέλος, κάτω από το καπό, θα εξακολουθήσει να φιλοξενεί V8 και V12 κινητήρες των οποίων η ισχύ φυσικά, θα είναι σημαντικά αυξημένη.

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube