Mitsubishi: Πρώτες εικόνες του νέου Outlander PHEV [video]

Mitsubishi: Πρώτες εικόνες του νέου Outlander PHEV [video]

H Mitsubishi αποκαλύπτει την σχεδίαση του νέου Outlander PHEV λίγο πριν την πρεμιέρα του στις 28 Οκτωβρίου.

H Mitsubishi έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα εικόνες του νέου Outlander PHEV, με την παγκόσμια πρεμιέρα του να πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 28 Οκτωβρίου. Το νέο Outlander PHEV συνεχίζει τη σχεδιαστική γλώσσα «Bold Stride» των προηγούμενων SUV της εταιρίας φέροντας τολμηρή και ιδιαίτερη σχεδίαση. 

Το εμπρός μέρος σύμφωνα με τη Mitsubishi έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο προφίλ του αυτοκινήτου το νέο μοντέλο φέρει πλέον έντονες αναλογίες και σχεδιαστικές γραμμές που διασχίζουν όλο το μήκος του. Επιπροσθέτως, οι ζάντες που απεικονίζονται στις εικόνες που δημοσίευσε η εταιρία είναι 20 ιντσών διπλής απόχρωσης και φιλοξενούνται κάτω από πιο μυώδη φτερά συγκριτικά με τον προκάτοχο του.

Περνώντας στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί το διακριτικό σήμα PHEV καθώς και οριζόντιοι προβολείς με σχήμα «Τ». Οι αγοραστές του θα έχουν την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δέκα χρώματα συμπεριλαμβανομένου της νέας απόχρωσης «Black Diamond».

New Outlander

Το νέο Οutlander PHEV ανανεώθηκε και εσωτερικά. Σύμφωνα με την Mitsubishi, η καμπίνα έχει βελτιωθεί σε επίπεδο τεχνολογίας και εργονομίας προσφέροντας επίσης υψηλότερη ποιότητα. Επιπροσθέτως θα υπάρχει και η δυνατότητα για τρεις σειρές καθισμάτων κάνοντας το νέο μοντέλο 7θέσιο. 

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι θα έχει περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη μπαταρία συγκριτικά με τον προκάτοχο του προσφέροντας αυξημένο εύρος αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης.

Φημολογείται επίσης ότι ίσως υπάρξει στο μέλλον και μια σπορ έκδοση του νέου Outlander που μπορεί να αναβιώσει το θρυλικό όνομα «Evolution». Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Μitsubishi Outlander PHEV θα ξεκινήσει από την Ιαπωνία στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube