Mitsubishi: Crossover το επόμενο Space Star

Mitsubishi: Crossover το επόμενο Space Star

Υποκύπτοντας στη μόδα και στην ανάγκη, το μελλοντικό Space Star θα μπει στην κατηγορία των crossover και θα είναι πρωτοξάδερφο του μελλοντικού Nissan Juke.

Περιμένουμε ακόμα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Nissan Juke, η οποία αναμένεται σφόδρα γοητευτική. Ωστόσο, σύμφωνα με τους συναδέλφους μας στον ιαπωνικό Τύπο, το μελλοντικό Juke θα μοιραστεί την πλατφόρμα του με τη νέα γενιά του Mitsubishi Space Star που θα εξελιχτεί σε crossover.

Υπό την ιδιοκτησία της Συμμαχίας Renault-Nissan, η Mitsubishi αναμένεται να υποστεί σημαντικές αλλαγές τα επόμενα χρόνια. Εκτός από την ανταλλαγή τεχνογνωσίας (η Mitsubishi στον τομέα της υβριδισμού και η Renault-Nissan στον τομέα των EV) μεταξύ των τριών εταίρων, η Mitsubishi θα μπορεί επίσης να επωφελείται από τις πολλές πλατφόρμες της Συμμαχίας.

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό Τύπο, η Mitsubishi θα πρέπει να ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για το Space Star, το οποίο ανήκει στα αυτοκίνητα πόλης. Με την ευκαιρία της αλλαγής στη γενιά του, το Space Star θα γίνει crossover και θα μοιραστεί την πλατφόρμα του με το μελλοντικό Nissan Juke -και το Renault Captur δεύτερης γενιάς. Το τελευταίο αναμένεται αγωνιωδώς, καθώς η σημερινή γενιά διάγει ήδη εννέα χρόνια καριέρας!

Το καινούργιο Space Star θα είναι λοιπόν ένα νέο μίνι SUV στον κατάλογο της Mitsubishi και θα έρθει να τοποθετηθεί κάτω από το Eclipse Cross.

Η Mitsubishi θα μπορούσε να επωφεληθεί από την αναβάθμιση του Space Star στην γκάμα της εταιρείας, προκειμένου να εξελίξει ένα νέο κλασικό σουπερμίνι, ανταγωνιστικό του Suzuki Swift.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube