Μια πρώτη γεύση από το νέο Kia XCeed

Μια πρώτη γεύση από το νέο Kia XCeed

H Kia έδωσε στη δημοσιότητα σκίτσα του ανανεωμένου XCeed, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Kia XCeed

H Kia θα παρουσιάσει στις 18 Ιουλίου το ανανεωμένο XCeed και για να προετοιμάσει το έδαφος έδωσε στη δημοσιότητα δυο σκίτσα του νέου της μοντέλου. Όπως φανερώνουν οι εικόνες, το νέο XCeed θα αποκτήσει μια πιο αιχμηρή εξωτερική εμφάνιση, αναβαθμισμένη τεχνολογία και ποιοτικότερο εσωτερικό. 

Κάτω από το καπό του νέου XCeed θα βρίσκονται αποκλειστικά εξηλεκτρισμένα σύνολα. Συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με ήπια υβριδικούς κινητήρες και ως plug-in υβριδικό. Παράλληλα, στον τομέα του εξοπλισμού, οι αγοραστές θα έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα στο XCeed να επιλέξουν την έκδοση GT-Line.

Kia XCeed

Από τα σκίτσα του μοντέλου που δημοσιεύτηκαν, στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα νέα LED φώτα και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας. Οι θόλοι των τροχών φαίνεται να έχουν μεγαλώσει, ενώ νέας σχεδίασης είναι και τα φώτα στο πίσω μέρος.

Το εσωτερικό του αναμένεται να είναι ριζικά ανασχεδιασμένο υιοθετώντας τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα του κατασκευαστή με τις δύο οθόνες με κυρτή επιφάνεια και διαγώνιο 12,3” να τραβούν τα βλέμματα στο ταμπλό. 

Για αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το φρεσκαρισμένο Kia XCeed θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του στις 18 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube