Μια ακόμη πιο ξεχωριστή 911 από την Porsche Exclusive

Μια ακόμη πιο ξεχωριστή 911 από την Porsche Exclusive

Ακόμα δεν παρουσιάστηκε καλά-καλά η νέα 992 και το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche έπιασε δουλειά σε μια Carrera 4S.

Οι πελάτες της Porsche που ζητούν μια καλόγουστη εξατομίκευση του αυτοκινήτου τους μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα Excusive Manufaktur του εργοστασίου για να γίνει σωστή δουλειά.

Το ειδικό αυτό τμήμα, που έφτιαξε μεταξύ άλλων τη χρυσή 911 Turbo S Exclusive Series, αποκαλύπτει τώρα την πρώτη του δουλειά πάνω στην ολοκαίνουργια 911 (992). Αντικείμενο της βελτίωσης, η 911 Carrera 4S.

Εξωτερικά, η Porsche Exclusive έχει αντικαταστήσει τη σκεπή με μια ελαφριά ανθρακονημάτινη, που χαμηλώνει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου και μειώνει το συνολικό του βάρος, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την εμφάνιση. Τα καπάκια των καθρεφτών είναι επίσης από ανθρακόνημα, ενώ οι τροχοί είναι δίχρωμοι Porsche Exclusive με λάστιχα Michelin Pilot Sport.

Άλλες εξωτερικές αλλαγές είναι τα μαυρισμένα φώτα LED Matrix, τα φιμέ πίσω τζάμια και οι μαύρες επιγραφές “Porsche” και “911 Carrera 4S”. Ο διαφορετικός πίσω προφυλακτήρας είναι κι αυτός από τον κατάλογο της Porsche Exclusive και συνδυάζεται με μαύρα τελικά εξατμίσεων και τμήματα στο χρώμα του αμαξώματος.

Porsche 911 Exclusive Manufaktur

Στο εσωτερικό έχουν προστεθεί χρωματιστές πινελιές: χτυπητές πράσινες ζώνες ασφαλείας και στροφόμετρο στην ίδια απόχρωση “lizard green”. Τα σπορ καθίσματα είναι ντυμένα με δέρμα κι έχουν το σήμα της Porsche στα προσκέφαλα. Το τιμόνι είναι καλυμμένο με Alcantara κι έχει ανθρακόνημα στις ακτίνες του. Ντυμένο με Alcantara είναι και το κεντρικό υποβραχιόνιο, που έχει κι αυτό πάνω του το σήμα της εταιρείας. Τέλος, ανθρακόνημα υπάρχει στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Μετατροπές και βελτιώσεις στο κινητήριο σύστημα δεν αναφέρονται. Ούτε και χρειάζονται δηλαδή, αφού ο 3λιτρος, διτούρμπινος boxer αποδίδει 450 ίππους στις 6.500 rpm και 54,0 kgm ροπής σε όλο το φάσμα από τις 2.500 έως τις 5.000 rpm. Έτσι, χάρη και στο γρήγορο 8άρι κιβώτιο PDK διπλού συμπλέκτη, η 911 Carrera 4S κάνει το 0-100 km/h σε μόλις 3,4” και φτάνει τα 306 km/h αν είναι εφοδιασμένη με το έξτρα πακέτο Sports Chrono.

[Πηγή: Porsche]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube