Mercedes-Benz: Πρώτο teaser για την GLB

Mercedes-Benz: Πρώτο teaser για την GLB

Στο Σαλόνι της Σαγκάης που ανοίγει τις πύλες του σε λίγες μέρες, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει σφήνα στα υπάρχοντα SUV της, τις GLA και GLC, τη νέα GLB.

To Auto Shanghai ξεκινά της στις 16 Απριλίου και η Mercedes-Benz κλιμακώνει την επικοινωνία για τη νέα GLB που θα φιγουράρει στο σταντ της, δίνοντας τις πρώτες πληροφορίες και μια πρόγευση από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Για τη νέα GLB με την ορίτζιναλ εμφάνιση, κάποιοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι με το τετράγωνο προφίλ αντιγράφει σχεδιαστικά την GLK. Αλλά στην ουσία της δεν έχει την παραμικρή σχέση, ούσα στηριγμένη πάνω σε μια κόμπακτ, προσθιοκίνητη πλατφόρμα MFA2. 

Η Στουτγάρδη αποκάλυψε μόλις την πρώτη εικόνα της GLB ή μάλλον της καμπίνας της. Φωτογραφία που δεν μας κατέλαβε εξ απήνης, καθώς και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν οι κεντρικοί αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού/αερισμού κάτω ακριβώς από τη μεγάλη πανοραμική οθόνη που ενσωματώνει τόσο τα όργανα ελέγχου όσο και το σύστημα πολυμέσων MBUX.

Η GLB αναμένεται να χρησιμοποιεί στην γκάμα των κινητήρων της τα μοτέρ της νέας οικογένειας Α-Class (και της μελλοντικής GLA): 3κύλινδρα και 4κύλινδρα σύνολα, αλλά και εκδόσεις AMG 35 και 45 -η AMG GLB 35 έχει ήδη απαθανατιστεί στην τελική φάση δοκιμών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube