Mercedes-Benz: Ανανεωμένη E-Class All Terrain

Mercedes-Benz: Ανανεωμένη E-Class All Terrain

H «παντοδαπού εδάφους» E-Class είναι πιθανόν η E που ανανεώθηκε λιγότερο από όλα τα μοντέλα της γκάμας.

Η Mercedes ασχολήθηκε πρόσφατα με την κατηγορία των «σκληροτράχηλων» στέισον με την E-Class All Terrain. Ένα μοντέλο που αποτελεί άμεση απάντηση στο Audi A6 Allroad, το Subaru Outback και το Volvo V90 Cross Country. 

Το πρόσφατο φρεσκάρισμα της γκάμας της E-Class στο μαγαζί της Στουτγάρδης ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία λοιπόν, προκειμένου η E-Class All Terrain να ενσωματώσει κάποιες από τις αλλαγές στο μοντέλο.

Mercedes-Benz E-Class All Terrain

Από την άλλη μην φαντάζεστε και σπουδαία πράγματα. Οι καινοτομίες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού: Νέα μάσκα και μια ακμή πάνω στο καπό. «Τα εξαρτήματα που είναι ειδικά για τα μοντέλα All-Terrain, όπως η μάσκα ή η προστασία της καροσερί, είναι πλέον διαθέσιμα σε γυαλιστερό νίκελ και όχι “silver shadow”», αναφέρει η Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz E-Class All Terrain

Και; Αυτό είναι όλο; Παρόλο που η E-Class All Terrain επωφελείται επίσης από κάποιες τεχνολογικές καινοτομίες (εντολές μέσω με το συστήματος MBUX) της υπόλοιπης γκάμας; 

Mercedes-Benz E-Class All Terrain

Οι διαθέσιμοι κινητήρες παραμένουν επίσης απαράλλαχτοι: Ο δίλιτρος 4κύλινδρος με τα 194 άλογα στην έκδοση 220 d και ο 3λιτρος 6κύλινδρος ντίζελ με τους 340 PS και τα 700 Nm στην ακριβότερη έκδοση 400 d.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube