Το Mercedes-AMG Project One ακούγεται υπέροχα στο Nurburgring! [video]

Το Mercedes-AMG Project One ακούγεται υπέροχα στο Nurburgring! [video]

Οι αυτοκινητικοί παπαράτσι συνέλαβαν το hypercar της Mercedes-AMG στην πίστα του Nurburgring.

Το υβριδικό υπεραυτοκίνητο της Mercedes-AMG, το Project One, έχει καθυστερήσει να παρουσιαστεί στην τελική του μορφή και οι πρώτοι ιδιοκτήτες του δύσκολα θα το έχουνε στα χέρια τους πριν τα τέλη του έτους, αλλά όταν έχεις προπληρώσει ένα σκασμό λεφτά για να αποκτήσεις το απόλυτο, οι όποιες καθυστερήσεις είναι πιο εύπεπτες.

Πόσο μάλλον όταν ο στόχος των μηχανικών είναι να μεταφέρουν σχεδόν αυτούσια στο δρόμο, τη σημερινή τεχνολογία της Formula 1. Δύσκολο μονοπάτι, που όπως έχουν μαρτυρήσει και οι τεχνικοί της Mercedes-AMG, στην πορεία τους εμφάνισε περισσότερα εμπόδια απ’ όσα ανέμεναν. 

Φαίνεται όμως ότι σιγά σιγά φθάνουμε στο τέλος της διαδρομής, με το Project One να γράφει ήδη τα πρώτα του χιλιόμετρα στη διαδρομή που θα του εξασφαλίσει μια θέση στο πάνθεον των υπεραυτοκινήτων, εφόσον βέβαια η Mercedes-AMG αποφασίσει να πατήσει το «start» στο χρονόμετρο.

Με ή χωρίς επίσημη καταγραφή του χρόνου πάντως, όταν ο στόχος ενός αυτοκινήτου επιδόσεων είναι το απόλυτο, δε νοείται να μην περάσει και κάμποσες βόλτες από την πίστα του Nurburgring, ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια από τις πιο απαιτητικές διαδρομές του πλανήτη.

Αυτό έκανε και το Project One, γεμίζοντας τις κάρτες των αυτοκινητικών παπαράτσι που παραμονεύουν, με άφθονο και απολαυστικό οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο το γερμανικό hypercar φαίνεται να ελίσσεται με εντυπωσιακές ταχύτητες σε μερικές από τις πιο δύσκολες στροφές της πίστας.

Υπενθυμίζουμε ότι το plug-in hybrid σύστημα κίνησης του Project One αποτελείται από υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα V6 1,6 λίτρων και 4 ηλεκτροκινητήρες που φημολογείται ότι θα αποδίδει πάνω από 1.200 PS.

[Πηγή: CarSpyMedia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube