Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, τώρα και σε F1 Edition

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, τώρα και σε F1 Edition

Το ήδη πιο μακρύ όνομα σε Mercedes-Benz μεγάλωσε κι άλλο… Mercedes-AMG GT 63 S Coupé E Performance 4MATIC και F1 Edition. Μεγάλωσε και η τιμή κατά 24 χιλιάρικα.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Η Mercedes-Benz συνεχίζει να γιορτάζει τα 55 χρόνια της AMG με συγκεκριμένα αναμνηστικά μοντέλα. Αυτή τη φορά πρόκειται για την έκδοση F1 που βασίζεται στη νέα Mercedes-AMG GT 63 S E Performance

Είναι η (πιο) premium επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση της 4θυρης κουπέ GT που κινείται από έναν εξηλεκτρισμένο διτούρμπινο μοτέρ V8 που αποδίδει μέγιστη ισχύ 843 ίππων. Η μέγιστη ροπή δε των 1.400 Nm είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή! 

Μια Mercedes-AMG GT 63 S E Performance χρειάζεται μόλις 2,9 δευτερόλεπτα για το σπριντ από τα 0 έως τα 100 km/h με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 316 km/h. Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition είναι εξίσου ισχυρή και επομένως εξίσου γρήγορη, αλλά κοστίζει και 23.800 ευρώ περισσότερο.

Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition με το διακριτικό «F1 Edition» τονίζει την εγγύτητα της υβριδικής τεχνολογίας E PERFORMANCE της Mercedes-AMG με τη Formula 1

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Αν μας ρωτάτε «που οφείλεται αυτό το καπέλο;», θα απαντήσουμε ότι δεν φορέθηκε στην Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition εν αδίκω. Το αμάξωμα της F1 Edition φορά το αεροδυναμικό πακέτο AMG που είναι «ντυμένο» στα Manufaktur Alpine Grey και έχει αυτοκόλλητα «AMG» στα πλαϊνά. Σημειώστε επίσης τις κόκκινες πινελιές, όπως στην αεροτομή, και τις μαύρες ματ ζάντες -νεύμα στην κόκκινη Mercedes-AMG GT 63 S E Performance που χρησιμοποιείται ως ιατρικό αυτοκίνητο στη Formula 1.

Τα πακέτα AMG Night και Night II διαθέτουν πινελιές γυαλιστερού μαύρου, ενώ να σημειώσουμε τις μαύρες νικελένιες απολήξεις στην εξάτμιση και τα φιμέ τζάμια. 

Για την προστασία του αμαξώματος, η 4θυρη Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition συνοδεύεται από εξατομικευμένη κουκούλα, κατασκευασμένη από αντιστατικό υλικό.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube