Με Drift Mode και 8άρι κιβώτιο η νέα Mercedes-AMG A 45

Με Drift Mode και 8άρι κιβώτιο η νέα Mercedes-AMG A 45

Σύμφωνα την εταιρεία, το νέο μοντέλο θα έχει ένα ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον σύστημα μετάδοσης.

Μπορεί η Mercedes-AMG να παρουσίασε χθες στο Παρίσι για πρώτη φορά στο κοινό την ολοκαίνουργια A 35, ωστόσο θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό που όλοι περιμένουμε είναι η νέα A 45.

Για την οποία, ο επικεφαλής της εταιρείας,
Tobias Moers, επιβεβαίωσε στο Αυστραλιανό περιοδικό Car Advice ότι θα έχει πάνω από 400 PS, προσθέτοντας όμως και την πληροφορία ότι θα έχει και ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης.

Μάλιστα αυτό δεν αφορά μόνο στο νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αλλά και στο σύστημα τετρακίνησης 4
MATIC. Ο Moers, δήλωσε ευθέως ότι θα μπορείς να «πηγαίνεις με το πλάι» την νέα A 45, κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει την ύπαρξη προγράμματος Drift Mode στο λογισμικό της τετρακίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Mercedes-AMG A 45 4MATIC

Επίσης, ο
Moers προσέθεσε πως χάρη στις βελτιώσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση που έχει το νέο μοντέλο, θα είναι απίστευτα βελτιωμένο σε σχέση με το σημερινό τόσο στη σπορ όσο και στην καθημερινή οδήγηση. Αναβαθμίσεις θα υπάρχουν και στο διαδραστικό infotainment MBUX που λάνσαρε η A-Class, προκειμένου ο οδηγός να λαμβάνει πλέον και πληροφορίες που αφορούν στη σπορ οδήγηση.

Τέλος, είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η είδηση που προέκυψε από δήλωση του επικεφαλής
Marketing και επικοινωνίας της εταιρείας, Dominik Greuel, ότι θα υπάρξει στο μέλλον και μια ακόμα ισχυρότερη έκδοση Α 45 S, στο πρότυπο των μεγαλύτερων μοντέλων της εταιρείας. Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία γι’ αυτήν.

[Πηγή:
Car Advice, Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube