McLaren: Θα υπάρξει οπωσδήποτε έκδοση LT της 720S

McLaren: Θα υπάρξει οπωσδήποτε έκδοση LT της 720S

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η κορυφαία έκδοση LT της προηγούμενης 650S, θα βρει συνέχεια στην ολοκαίνουργια 720S.

O Mike Flewitt, CEO της McLaren απάντησε με σαφή και καταφατικό τρόπο στην ερώτηση εάν θα υπάρξει μια έκδοση της ολοκαίνουργιας 720S αντίστοιχη με την προηγούμενη 675LT.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Νέα McLaren 720S [video]

«Η Long Tail ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία κι αυτό μας ανακούφισε γιατί ειλικρινά το αυτοκίνητο μας άρεσε πάρα πολύ εσωτερικά στην εταιρεία. Και είναι σίγουρο ότι θα το επαναλάβουμε με την 720S, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Δηλαδή με μια έκδοση που θα είναι πιο δυνατή, ελαφριά και με ακόμα καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά».



Μάλιστα ο Flewitt δήλωσε πως μια αντίστοιχη κίνηση είναι υπό εξέταση και για τη βασική σειρά των αυτοκινήτων δρόμου της McLaren, αυτή δηλαδή που ονομάζεται Sports Series.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε τη McLaren 570S στις ειδικές του Ράλι Μόντε Κάρλο [video]

«Δεν είναι σίγουρο ότι θα ονομάζεται LT, όμως θεωρούμε πολύ ενδιαφέρουσα μια αντίστοιχη έκδοση της 570S». Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι πελάτες θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τέτοιες εκδόσεις κι εμείς θα πρέπει απλώς να βεβαιωθούμε ότι αυτό το ενδιαφέρον δε θα είναι παροδικό».

[Πηγή: carbuzz.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube