McLaren 650S Project Kilo στο μικροσκόπιο [video]

McLaren 650S Project Kilo στο μικροσκόπιο [video]

Η McLaren 650S Project Kilo που αποκαλύφθηκε στις αρχές του μήνα, επανέρχεται με ένα νέο video που ζουμάρει στις λεπτομέρειες.

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της McLaren 650S Project Kilo, του δημιουργήματος του τμήματος McLaren Special Operations (MSO) που αποκαλύφθηκε στις αρχές του μήνα, ήταν η πληθώρα ελαφρών που χρησιμοποιήθηκαν για το αμάξωμα, εξ ου και το όνομα: Εμπρός splitter, πλευρικοί καθρέφτες, πλευρικοί αεραγωγοί και μαρσπιέ, οροφή, πτέρυγα και εξαερισμό στο πίσω τζάμι.

Επιπλέον, ανθρακομάτινα είναι ο διαχύτης, αλλά και το πάνελ που υποδέχεται τον πίνακα οργάνων. Αυτή η μία και μοναδική 650S ξεχωρίζει από κάθε άλλη 650άρα από το μοναδικό χρώμα Kilo Gray, τις πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων, τη σήμανση MSO στα πλευρικά μαρσπιέ και από το μονομπούλονο από τιτάνιο στις ζάντες.  

Η λίστα από τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με τη στάνταρ 650S [video] περιλαμβάνει πολλά ανθρακονημάτινα στοιχεία στην καμπίνα που επίσης ξεχωρίζει από τις πορτοκαλί διακοσμήσεις, τη σήμανση MSO, αλλά και στο μηχανοστάσιο με το επιχρυσωμένο θερμοπροστατευτικό κάλυμμα 24 καρατίων της πολλαπλής της εξάτμισης, αναφορά στη McLaren F1.

Η στάνταρ McLaren 650S Coupe ζυγίζει στεγνή 1.330 kg, αλλά το τμήμα McLaren Special Operations δεν προσδιορίζει πόσο βάρος κέρδισε το Project Kilo από την εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών και κάρμπον. Παράδοξη «αμέλεια» για ένα πρότζκτ που ονομάζεται «Kilo»

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube