Πακέτα διαμόρφωσης MSO Defined για κάθε McLaren

Πακέτα διαμόρφωσης MSO Defined για κάθε McLaren

Το τμήμα McLaren Special Operations εγκαινιάζει την υπηρεσία MSO Defined που θα δίνει τη δυνατότητα προσωποποίησης των μοντέλων παραγωγής.

Η McLaren καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε πελάτη μέσω του τμήματος McLaren Special Operations. Και ο πιο εύκολος τρόπος για να εκμεταλλευτεί κάποιος τις υπηρεσίες του είναι το νέο πρόγραμμα MSO Defined.

Στα αξεσουάρ του MSO Defined περιλαμβάνονται αεροδυναμικός διαχύτης, πλευρικά μαρσπιέ και βάσεις καθρεφτών από ανθρακονήματα. Στο εσωτερικό μπορούν να τοποθετηθούν μεγαλύτερα ανθρακονημάτινα paddles και πίνακας οργάνων με shift lights. Τα αξεσουάρ προσφέρονται τόσο στη McLaren 650S όσο και στην 625C που διατίθεται αποκλειστικά σε αγορές τις Ασίας.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πιο προσωπική διαμόρφωση των αυτοκινήτων από τους πελάτες μας, και είμαι πεπεισμένος ότι το πρόγραμμα MSO Defined θα αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές» δήλωσε ο Paul Mackenzie, εκτελεστικός διευθυντής της McLaren Special Operations. «Κάθε McLaren είναι μοναδική, αλλά τώρα, έχοντας περισσότερες επιλογές από ποτέ, οι πελάτες μας θα μπορούν να διαμορφώσουν το αυτοκίνητό τους έτσι ώστε να τους εκφράζει πραγματικά».

Το πρόγραμμα MSO Defined είναι ένα πρώτο στάδιο, που περιλαμβάνει τις πιο εύκολες επεμβάσεις της MSO στα μοντέλα παραγωγής της McLaren. Όσοι επιθυμούν ακόμα περισσότερες επιλογές απευθύνονται στο MSO Bespoke, όπου μπορούν να καθορίσουν από ιδιαίτερα χρώματα μέχρι εντελώς διαφορετικό αμάξωμα για το αυτοκίνητό τους. Υπάρχει ακόμα η υπηρεσία MSO Limited για τη δημιουργία ειδικών μοντέλων περιορισμένης παραγωγής, η MSO Heritage για τη συντήρηση και βελτίωση των παλαιότερων McLaren F1 και Mercedes-Benz SLR McLaren και η MSO Programmes για την υποστήριξη της πιστάδικης McLaren P1 GTR.

[Πηγή: McLaren]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube