Mazda CX-5: Επίκαιρη αναβάθμιση

Mazda CX-5: Επίκαιρη αναβάθμιση

Σύστημα οδηγικών ρυθμίσεων, υποβοήθηση σε κυκλοφοριακή συμφόρηση και προσαρμοζόμενα φώτα LED αποτελούν μέρος της λίστας των ενημερώσεων για το Mazda CX-5 του 2022.

Το Mazda CX-5 αλλάζει… Λίγο! Ύστερα από σχεδόν έξι χρόνια εμπορικής καριέρας, το Mazda CX-5 αναβαθμίζεται διακριτικά, σε σημείο που δύσκολα θα μπορούσες να μιλήσεις για ανανέωση. Κάτι που εξάλλου έγινε πέρυσι. Πρόκειται μάλλον για μικρές βελτιώσεις του ΜΥ 2022.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η εμφάνιση ενός επιλογέα οδηγικών ρυθμίσεων για ένα σύστημα που ονομάζεται Mi-Drive. Συγκεκριμένα, παρέχει πρόσβαση στη λειτουργία «off-road» στα CX-5 που διαθέτουν τετρακίνηση. Η Mazda έχει επίσης επεξεργαστεί την απόσβεση του αυτοκινήτου, την ηχομόνωση και μέρη της δομής του για να βελτιώσει την άνεση σε ανώμαλες επιφάνειες.

Mazda CX-5 MY2022

Αισθητικά, το CX-5 ΜΥ 2022 κληρονομεί μια νέα μάσκα με εφέ 3D και ανασχεδιασμένα φώτα. Να σημειώσουμε επίσης την εμφάνιση του χρώματος «Sand Zircon» στον κατάλογο του αυτοκινήτου που έρχεται σε αντίθεση με το γκρι και το κόκκινο που μας έχει συνηθίσει η Mazda. 

Mazda CX-5 MY2022

Στον τεχνολογικό τομέα, το CX-5 ενσωματώνει πλέον έναν επαγωγικό φορτιστή τηλεφώνου «Qi», προσαρμοζόμενα φώτα LED, αλλά και το CTS -Cruising & Traffic Support. Βοήθημα οδήγησης σε μποτιλιάρισμα που αναλαμβάνει τη διαχείριση του γκαζιού, του φρένο και του τιμονιού διά της τεχνητής νοημοσύνης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube