Maxus Mifa 9, 7θέσιο e-MPV για την Ευρώπη

Maxus Mifa 9, 7θέσιο e-MPV για την Ευρώπη

Με γκάμα τριών βαν στην Ελλάδα, η φίρμα της SAIC προσθέτει στο ευρωπαϊκό πορτφόλιό της ένα τέταρτο ηλεκτρικό μοντέλο, το Maxus Mifa 9 με δυνατότητα μεταφοράς μέχρι επτά επιβατών.

Maxus Mifa 9

To νέο μεγάλο MPV ή επιβατικό βαν, αν θέλετε, το Maxus Mifa 9 έρχεται να προστεθεί στην ευρωπαϊκή γκάμα της κινεζικής φίρμας, διευρύνοντας σημαντικά την προσφορά της εταιρείας στη Γηραιά Ήπειρο.

Η τιμή του Maxus Mifa 9 στη Γερμανία και στο στο βασικό επίπεδο ξεκινά από τις €68.990 χωρίς ΦΠΑ

Η Maxus, φίρμα που ανήκει στον κινεζικό κολοσσό SAIC, εκπροσωπείται στην ελληνική αγορά από τον Όμιλο Πετρόπουλου με τρία βαν: Το eDELIVER 3 με όγκο φόρτωσης από 4,8 έως 6,3 m³ και αυτονομία έως 316 km, το eDeliver 9 με όγκο φόρτωσης 8 έως 12,9 m³ και αυτονομία έως 353 km και το EV80 με όγκο φόρτωσης 9,7 έως 11,6 m³ και αυτονομία έως 192 km.

Maxus Mifa 9

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ευρωπαϊκές αγορές με προσφορά και άλλων μοντέλων, τόσο σε βαν όσο και σε pick-up. Όπως η Ισπανία που έχει ενσωματώσει στη διαθέσιμη γκάμα ήδη το βαν Euniq 5 και το pick-up T90

H Γερμανία θα είναι η πρώτη που θα παραλάβει το Maxus Mifa 9, ένα ηλεκτρικό commuter που μπορεί να μεταφέρει έως και επτά επιβάτες. Διαθέτει κινητήρα 245 PS που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 90 kWh, επιτρέποντάς του να διανύσει έως και 440 km κατά WLTP με μία μόνο φόρτιση. 

Maxus Mifa 9

Η τιμή του στη Γερμανία και στο στο βασικό επίπεδο ξεκινά από €68.990 χωρίς ΦΠΑ. Προσθέτοντας δύο επιπλέον επίπεδα εξοπλισμού, τα Luxury και Premium, που κοστίζουν αντίστοιχα €7.000 και €14.000 επιπλέον της βασικής τιμής. Εκδόσεις που προφανώς περιλαμβάνουν πλουσιότερο εξοπλισμό. όπως ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών κ.ά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube