Lexus: Ετοιμάζεται 7θέσια έκδοση του RX

Lexus: Ετοιμάζεται 7θέσια έκδοση του RX

Η νέα έκδοση του πολυτελούς SUV θα είναι έτοιμη σε περίπου ενάμιση χρόνο.

Η Lexus επιβεβαίωσε τα σχέδια της για μια έκδοση του RX με 3η σειρά καθισμάτων, που θα είναι έτοιμη περίπου στα τέλη του 2017, με αρχές του 2018.

Την πληροφορία αυτή έδωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lexus, Jeff Bracken, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής ημέρας της Έκθεσης της Νέας Υόρκης. Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στο Automotive News ανάφερε ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα η νέα αυτή έκδοση και ότι θα χρειαστεί περίπου ενάμιση έτος μέχρι να παρουσιαστεί.

Η συγκεκριμένη είδηση δεν μας ρίχνει από τα σύννεφα, μιας και η Lexus είχε κατοχυρώσει πρόσφατα τις ονομασίες RX 350L και RX 450hL. Αυτό σημαίνει ακόμα ότι η νέα 7θέσια έκδοση θα έχει τις ίδιες εκδόσεις κινητήρα, μία με τον V6 βενζίνης και μία υβριδική. Αυτό που θα αλλάξει σίγουρα είναι το μέγεθος του μεταξονίου, όπου αναμένεται να επιμηκυνθεί για να χωρέσει η τρίτη σειρά καθισμάτων.

Από πλευράς εμφάνισης, ο κ. Bracken ανέφερε ότι η σχεδίαση δεν θα διαφέρει και πολύ από την υπάρχουσα έκδοση. Εκεί που θα υπάρχει διαφορά θα είναι στην τιμή, όπου και θα είναι ελαφρώς αυξημένη.

[Πηγή: Automotive News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube