Laurin & Klement εκδόσεις για τo Škoda Enyaq, με μεγαλύτερη απόδοση και αυτονομία

Laurin & Klement εκδόσεις για τo Škoda Enyaq, με μεγαλύτερη απόδοση και αυτονομία

Η Škoda ολοκληρώνει την γκάμα τoυ Enyaq, με τις κορυφαίες εξοπλιστικά εκδόσεις Laurin & Klement. Παράλληλα ντεμπούτο κάνει σε αυτές το νέο πακέτο μπαταριών που θα περάσει και στην υπόλοιπη γκάμα του.

Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της να φέρουν τα ονόματα των ιδρυτών της, η Škoda λανσάρει τις εκδόσεις Laurin & Klement και για τα Enyaq. Οι εκδόσεις αφορούν τόσο στο Enyaq SUV όσο και στην κουπέ έκδοση Enyaq Coupe και ξεχωρίζουν για τις αισθητικές τους αλλαγές μέσα και έξω όσο και για το αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού τους. 

Εξωτερικά, οι εκδόσεις Laurin & Klement του Enyaq ξεχωρίζουν από τις αποκλειστικές λεπτομέρειες σε γκρι χρώμα, που συναντάμε στους προφυλακτήρες, στο διαχύτη πίσω και στους εξωτερικούς καθρέπτες.

Οι πλαϊνές ποδιές είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ ως εκδόσεις διαθέτουν και φινίρισμα χρωμίου περιμετρικά των θυρών, στη μάσκα και στις ράγες οροφής.

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Οι ανασχεδιασμένες ζάντες των 20” ή προαιρετικά των 21” μαζί με τους λογότυπους της έκδοσης συμπληρώνουν τις αλλαγές εξωτερικά, διαμορφώνοντας συνολικά έναν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα και στα δύο μοντέλα.

Το όνομα των εκδόσεων Laurin & Klement της Škoda, προέρχεται από τους ιδρυτές της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας, Václav Laurin και Václav Klement.

Για το εσωτερικό, η Skoda προσφέρει δύο επιλογές για τα Enyaq L&K, με μπεζ επενδύσεις στην Design Selection και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στην L&K Black.

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Διατηρώντας το αισθητικό και ποιοτικό επίπεδο των Enyaq, οι εκδόσεις L&K ενσωματώνουν επιπλέον εμπρός καθίσματα με λειτουργίες εξαερισμού και μασάζ, καθώς και νέο λογισμικό για το σύστημα infotainment ΜΕ4 το οποίο θα περάσει αργότερα και στις άλλες εκδόσεις των Enyaq.

Aντίστοιχα, το πρωτοεμφανιζόμενο πακέτο της ηλεκτρικής τεχνολογίας και οι νέοι κωδικοί των εκδόσεων, θα περάσουν αργότερα και στα υπόλοιπα Enyaq και Enyaq Coupe, από τα οποία θα φύγει και το πρόθεμα iV.  

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Πιο συγκεκριμένα οι Laurin & Klement εκδόσεις του Enyaq εφοδιάζονται με αναβαθμισμένο πακέτο μπαταριών και συστήματος διαχείρισης της ενέργειας, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία (σ.σ που φτάνουν έως τα 570 km στην έκδοση Enyaq L&K 85), μικρότερους χρόνους φόρτισης (30 λεπτά για το 10-80%) αλλά και νέο λογισμικό με σύστημα προθέρμανσης της μπαταρίας τους.

Τέλος, η έκδοση «80» του Enyaq δίνει τη θέση της στην έκδοση «Εnyaq 85» που θα κάνει την εμφάνισή της πρώτα στις εκδόσεις L&K,  με την  απόδοση να αυξάνεται από τους 204 στους 282 PS, βελτιώνοντας τις επιδόσεις σημαντικά τόσο στην δικίνητη όσο και στην τετρακίνητη εκδοχή του. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube