Lamborghini Veneno Roadster έτοιμη για απονήωση

Lamborghini Veneno Roadster έτοιμη για απονήωση

Μια Lamborghini Veneno Roadster μεταφέρθηκε στα ΗΑΕ σε ιταλικό αεροπλανοφόρο για μια σούπερ αποκλειστική παρουσίαση.

Σε ένα τόσο ακριβό και σπάνιο αυτοκίνητο όσο η Veneno Roadster, μιας και θα κατασκευαστεί μόλις σε εννέα κομμάτια, ταιριάζει μια αντίστοιχα ακριβή παρουσίαση.

Έτσι η Lamborghini για αυτή την αποκλειστική παρουσίασή της ξεπέρασε κάθε φαντασία. Η εικονιζόμενη κόκκινη Veneno Roadster μεταφέρθηκε με ένα ιταλικό αεροπλανοφόρο και παρουσιάστηκε σε μια τελετή που περιελάμβανε επίσης μερικές σημαντικές στιγμές από την ιστορία της Lamborghini.

Η ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής Veneno Roadster, για να σας το θυμίσουμε στην περίπτωση που το έχετε ξεχάσει στοιχίζει... €3,3 εκατ. Κάτω από τα κραυγαλέα «ρούχα» της φωλιάζει ένα 6,5λιτρο,12κύλινδρο μοτέρ που αποδίδει 750 PS, τους οποίους στέλνει και στους δύο άξονες μέσω ενός κιβωτίου ISR. Οι επιδόσεις είναι εξίσου εντυπωσιακές με το παρουσιαστικό του αυτοκινήτου και τις προδιαγραφές του μοτέρ, με τα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 2,9” και τη βελόνα του ταχύμετρου να φτάνει στην ευθεία τα 355 km/h.

Η παρουσίαση της Veneno Roadster στα ΗΑΕ μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς η περιοχή εξελίσσεται σε... εμπορική έδρα της Lamborghini. Η ιταλική εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει μια νέα αντιπροσωπεία στο Abu Dhabi, στοχεύοντας να αυξήσει τις ετήσιες πωλήσει της από τα 190+ αυτοκίνητα φέτος σε περισσότερα από 1.000 (!) τα προσεχή χρόνια.

[Πηγή Lamborghini μέσω speeed.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube