Κυκλοφόρησαν τα Nissan Note Nismo και Nismo S

Κυκλοφόρησαν τα Nissan Note Nismo και Nismo S

Η Nissan παρουσίασε στην Ιαπωνία τα νέα Note Nismo και Nismo S.

Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης τον περασμένο Ιούλιο για τα νέα Note Nismo και Nismo S, η Nissan τα λανσάρισε και επίσημα στην ιαπωνική αγορά.

Και τα δύο «ακραία» Note της Nissan Motorsports φορούν επιθετικό body kit βαμμένο σε γκρι, μαύρο ασημί ή λευκό με κόκκινες διακοσμήσεις και πατούν σε 16άρες ζάντες το Nismo και 17άρες το Nismo S. Και τα δύο τους έχουν υποστεί τροποποιήσεις στην ανάρτηση, έχουν κεραία ραδιοφώνου «φτερό καρχαρία», φώτα ημέρας LED, ενώ το Note Nismo S διαθέτει αλουμινένια πενταλιέρα, πιο σπορ καντράν, σαλόνι ντυμένο με σουέντ και διαφορετική λαβή στο λεβιέ ταχυτήτων.     

Το Note Nismo κάτω από τα καπό κρύβει το στάνταρ 1.200άρι της Nissan με 115 PS, συνδυασμένο με σασμάν διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης Xtronic. To Note Nismo φορά ατμοσφαιρικό 1.600άρι μοτέρ με 140 PS στις 6.400 rpm, ισχύς που είναι 23 PS παραπάνω από το στοκ κινητήρα και συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν. Μερίδιο για την επιπλέον ισχύ έχουν η σπορ εξάτμιση και η ροϊκή εξέλιξη της πολλαπλή εισαγωγής. Παράλληλα τοποθετήθηκαν δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς.

[Πηγή Nissan]  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube