Επίσημο: Νέο Nissan Note Nismo

Επίσημο: Νέο Nissan Note Nismo

Η Nissan παρουσίασε την σπορ έκδοση του μικρού πολυμορφικού Note.

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της κορυφαίας σπορ έκδοσης Nismo του Nissan Note.

Με έναρξη εμπορικής διάθεσης το ερχόμενο φθινόπωρο, το Note Nismo είναι το πέμπτο μοντέλο της Nissan που δέχεται τις περιποιήσεις του αγωνιστικού τμήματος Nissan Motorsports (Nismo). Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, Nismo και Nismo S, διαθέτοντας αεροδυναμικό κιτ, μάσκα με διακριτικά Nismo ή Nismo S, αεροτομή οροφής και διαφορετικού χρώματος εξωτερικούς καθρέφτες.

Αλλαγές υπάρχουν ακόμα στην ανάρτηση, το σασί και την μετάδοση, ενώ και τα ελαστικά είναι σπορ προδιαγραφών. Στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα διακριτικά Nismo, το τιμόνι με επένδυση alcantara και οι έγχρωμες λεπτομέρειες στους αεραγωγούς, με τα καθίσματα της έκδοσης S να είναι μπάκετ της Recaro.

Η έκδοση S διαθέτει ακόμα βελτιωμένο κινητήρα που συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο, με άγνωστα όμως προς το παρόν τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τέλος, μαζί με την παρουσίαση του νέου μέλους της οικογένειας Nismo, ο CEO της Nismo Scoichi Miyatani δήλωσε ότι: “Για τον εορτασμό των 30 χρόνων της Nismo, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μία έκδοση Nismo για όλα τα μοντέλα της Nissan. Το νέο Note Nismo προσφέρει το DNA της Nismo σε ένα καθημερινό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής.”

Αυτό δεν μας ακούγεται παράξενο, μιας και γνωρίζουμε ότι το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του νέου GT-R Nismo στην Ευρώπη, ενώ θα ακολουθήσουν και Nismo εκδόσεις των Qashqai και Pulsar με τον νέο 1.8 DIG-T των 270 ίππων.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube