Kia: Τα ψηφιακά όργανα κάνουν πρεμιέρα στο XCeed

Kia: Τα ψηφιακά όργανα κάνουν πρεμιέρα στο XCeed

Εκτός από το λανσάρισμά του ως ενός νέου SUV, το XCeed θα εγκαινιάσει για την Kia τα 100% ψηφιακά όργανα με μια μεγάλη 12άρα οθόνη. Έξτρα για την περίπτωση, γενικευμένα αργότερα στην Kia.

Tα 100% ψηφιακά όργανα βρίσκονται εντός βολής για την Kia. Και αυτό θα γίνει αρχής γενομένης από το XCeed, το νέο κόμπακτ κορεατικό SUV που θα αποκαλυφθεί πλήρως μέχρι το τέλος Ιουνίου. Μια πρεμιέρα που ο μεγάλος Ασιάτης κατασκευαστής μας (ξανά)γνωστοποίησε σήμερα με μια δεύτερη επίσημη εικόνα του XCeed.

Στη νέα εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Kia λοιπόν, βλέπουμε ένα εντελώς νέο ψηφιακό όργανο βασισμένο σε μια μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 12,3 ίντσες. Η ανάλυσή της είναι 1920 x 720 και η Kia τη βάφτισε «Supervision». Φυσικά και πρόκειται για στοιχείο από τον κατάλογο των έξτρα, προτεινόμενο αρχικά στο XCeed πριν, πιθανώς, να προταθεί η χρήση του και σε άλλα μοντέλα (περιλαμβανομένου του Ceed;) στο εγγύς μέλλον.

Η Supervision θα έχει διαφορετικές λειτουργίες απεικόνισης, ανάλογα με τα γραφικά που επιλέγει ο οδηγός. Μεταξύ των δύο κύριων «καντράν» θα απεικονίζονται δεδομένα σχετικά με την οδήγηση και την πλοήγηση, των οποίων μάλιστα θα είναι δυνατή η παραμετροποίησή τους.

kia xceed

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube