Kia: Μοντέλο παραγωγής με βάση το πρωτότυπο Imagine

Kia: Μοντέλο παραγωγής με βάση το πρωτότυπο Imagine

Το όμορφο πρωτότυπο της Kia θα μετουσιωθεί σε μοντέλο παραγωγής, με τους Κορεάτες να έχουν ξεκινήσει ήδη την εξέλιξή του.

Εκεί στην Kia η τόλμη φαίνεται να περισσεύει. Ο Κορεάτης κατασκευαστής είχε ήδη καταφέρει ένα διαφορετικό εμπορικό λάκτισμα με το Stinger, παρόλο που η φίρμα ομολόγησε ότι δεν περίμενε ιδιαίτερη απόδοση για τη σπορ μπερλίνα της στην Ευρώπη. Αλλά τώρα, με την άφιξη μιας νέας πλατφόρμας για EV, ανοίγουν νέες πόρτες για την Kia που δυνητικά θα τη φέρουν σε καλύτερη θέση έναντι του οικολογικού μάλους και των φόρων στους μεγάλους κινητήρες.

Ανάμεσα λοιπόν στα παραπάνω πρότζεκτ, ο αρχισχεδιαστής της εταιρείας, Luc Donkerwolke, επιβεβαίωσε ότι περιλαμβάνεται το πρωτότυπο Imagine, με τις ανάποδα ανοιγόμενες πόρτες και τις αναρίθμητες οθόνες στο ταμπλό, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Kia Imagine

Το νέο μοντέλο, παίρνοντας διάσταση παραγωγής και με την εξέλιξή του να βρίσκεται ήδη καθ’ οδ’οδόν, υπόσχεται κατά δήλωση της Kia nα είναι σχεδόν και εξ ολοκλήρου παρόμοιο με το πρωτότυπο. Φανταζόμαστε όμως ότι πολλά φουτουριστικά στοιχεία, όπως το ταμπλό, θα υποστούν τη σχετική σύγχρονη εκλογίκευση. Αλλά ούτως ή άλλως, η Kia σχεδιάζει ήδη να βγάλει στην αγορά ένα high-end ηλεκτρικό μοντέλο που δεν θα μοιάζει με κανένα από τα Kia που γνωρίζουμε σήμερα.

Kia Imagine

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube