Το Kia Ceed σε έκδοση GT Line

Το Kia Ceed σε έκδοση GT Line

Μια έκδοση GT Line, με σπορ χαρακτηριστικά και πλούσιο εξοπλισμό, έχει πλέον και το νέο Kia Ceed.

Το νέο Kia Ceed έχει παρουσιαστεί εδώ και καιρό, τόσο στη συμβατική 5πορτη εκδοχή του, όσο και ως Sportswagon και Proceed. Αυτό που έμεινε για την Kia στο Παρίσι, ήταν να παρουσιάσει τη σπορ έκδοση GT Line.

Πρόκειται για μια έκδοση εξοπλισμού με σπορ στοιχεία, που μπορεί να συνδυαστεί με τους περισσότερους κινητήρες της γκάμας του Kia Ceed, και συγκεκριμένα τους 1.0 T-GDi, 1.4 T-GDi και 1.6 CRDi. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις και με αυτόματο 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στη θέση του 6τάχυτου χειροκίνητου. Και είναι διαθέσιμη τόσο στο χάτσμπακ όσο και στο Sportswagon, ενώ το shooting brake Proceed διατίθεται αποκλειστικά σε αυτή.

Η έκδοση GT Line ξεχωρίζει χάρη στους σπορ προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τη μάσκα με γυαλιστερό μαύρο πλέγμα και ασημί ματ περίγραμμα και τις πολυάκτινες ζάντες, με διάμετρο 17" ή 18". Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα σπορ ημιδερμάτινα καθίσματα, ενώ τα μπάκετ της έκδοση GT διατίθενται ως έξτρα. Στάνταρ είναι η μαύρη επένδυση της οροφής, το σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω μέρος και τα μεταλλικά εσωτερικά μαρσπιέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Kia Ceed

Το infotainment με οθόνη 7" ή 8", κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα πλοήγησης TomTom ανήκει στο βασικό εξοπλισμό, όπως και το σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί. Η έκδοση GT Line διαθέτει στάνταρ Forward Collision-Avoidance Assist, Lane Keeping Assist και High Beam Assist, ενώ ως έξτρα διατίθενται Blind Spot Collision Warning, Rear Cross-Traffic Collision Warning, Smart Parking Assist κ.ά. Στη λίστα με τα έξτρα υπάρχουν ακόμη ηχοσύστημα JBL Premium, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω και υποδομή ασύρματης φόρτισης smartphone.

Η έκδοση GT Line του Ceed, που έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για τους οδηγούς της Ευρώπης, θα ξεκινήσει να πωλείται μέσα στο πρώτο 3μηνο του 2019.

[Πηγή: Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube