Κάτι καλό ετοιμάζει η Toyota Gazoo Racing

Κάτι καλό ετοιμάζει η Toyota Gazoo Racing

Η Gazoo Racing θα αποκαλύψει στις 24 Ώρες του Le Mans ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο και έντονες είναι οι φήμες που θέλουν να πρόκειται για την «καυτή» έκδοση του νέου Toyota Prius.

Toyota Gazoo Racing

H Gazoo Racing, ο σπορ βραχίονας της Toyota ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει στις 24 Ώρες του Le Mans ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο.

Φέτος, ο θρυλικός αγώνας αντοχής που θα λάβει μέρος στις 10 και 11 Ιουνίου θα γιορτάσει τα 100ά του γενέθλια και η Toyota θέλοντας να εκμεταλλευτεί την περίσταση, σκοπεύει να παρουσιάσει εκεί το επόμενο σπορ πρότζεκτ της.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα ενσωματώνει «τεχνολογίες που έχουν εξελιχθεί μέσα από πολλές δοκιμασίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό».

Toyota Prius

Πάντως, η σχεδίαση του προφυλακτήρα του και η τοποθέτηση των αισθητήρων του, έβαλαν φωτιά στις φήμες που θέλουν το πρωτότυπο που θα αποκαλυφθεί να είναι η «καυτή» έκδοση του νέου Toyota Prius.

Θυμίζουμε ότι το υβριδικό μοντέλο της Toyota κυκλοφορεί στην αγορά της Ιαπωνίας στην έκδοση GR Sport από το 2017 και δεν αποκλείεται η μάρκα να θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, βάζοντας το στην οικογένεια μοντέλων της Gazoo Racing πλάι στα GR86, GR Yaris και GR Supra.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube