Κάνουμε unboxing στο ολοκαίνουργιο Opel Mokka [video]

Κάνουμε unboxing στο ολοκαίνουργιο Opel Mokka [video]

Το νέο Opel Mokka έφθασε στη χώρα μας και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την τεχνολογία, αλλά και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην ιστορία της γερμανικής φίρμας. Σας το συστήνουμε λίγο πριν πάρουμε θέση πίσω από το τιμόνι του.

Σχεδόν ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Opel Mokka στην Ελλάδα και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργεί στη βιομηχανία η πανδημία, η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel εξασφάλισε στο DRIVE για λίγες ημέρες ένα ολοκαίνουργιο Mokka 1.2 Turbo 130 PS GS Line, άρτι αφιχθέν από το εξωτερικό.

Πίσω από αυτή την κίνηση, δεν κρύβεται τίποτα άλλο από την τεράστια σημασία που έχει το νέο μοντέλο για την εταιρεία. Δεν είναι απλώς το νέο B-SUV της, αλλά το μοντέλο που μας καλωσορίζει στη νέα εποχή της και εισάγει τη φρέσκια σχεδιαστική φιλοσοφία που θα επεκταθεί προοδευτικά σε ολόκληρη την γκάμα.

Με αυτή την αφορμή εγκαινιάσαμε και μια νέα σειρά video παρουσιάσεων σε λογική unboxing. Το νέο Opel Mokka πρωταγωνιστεί σε ένα video που αναλύει τη σχεδίαση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς και την γκάμα του, η οποία για την προκειμένη περίπτωση περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, ντίζελ καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Mokka-e. Όλες άμεσα διαθέσιμες για παραγγελία στη χώρα μας σε τιμές που ξεκινούν από τα €18.000 για τις εκδόσεις με θερμικό κινητήρα και τα €29.020 για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του.

Το video του unboxing θα ακολουθήσει σύντομα μια πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους, ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις και η «κανονική» συμβίωσή μας με το νέο μοντέλο είναι προγραμματισμένες για τον Μάιο

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube