Πόσο κάνει κάθε έκδοση του νέου Opel Mokka στην Ελλάδα;

Πόσο κάνει κάθε έκδοση του νέου Opel Mokka στην Ελλάδα;

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε την τιμή και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του νέου Mokka που εισάγονται στη χώρα μας.

Opel Mokka

Το νέο Opel Mokka που λανσάρει τον σχεδιαστικό αναπροσανατολισμό των Blitz λανσάρεται πλέον εμπορικά και στην Ελλάδα. Παράλληλα, έγινε γνωστή και η τιμή εκκίνησης των δύο σπέσιαλ εκδόσεων, μια πολυτελούς και μίας σπορ, των Ultimate και GS Line. Η τιμή των εκδόσεων αυτών στην Ελλάδα, ξεκινά αντίστοιχα από τις €21.500 και €23.500 αντίστοιχα, για το 1.2 Turbo με τα 130 άλογα και το 6άρι χειροκίνητο σασμάν.

Μεταξύ των εξωτερικών χαρακτηριστικών του νέου Opel Mokka Ultimate υπάρχουν ζάντες αλουμινίου 18” σε BiColor black, Opel Vizor με νικελένιο πλαίσιο, μία νικελένια χαρακτηριστική ρίγα και ασημί προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω σε στυλ SUV.

Στη μεγάλη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που διατίθενται με τη βασική έκδοση, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, Active Lane Assist, cruise control και φώτα adaptive IntelliLux LED matrix.

Στην υπηρεσία του οδηγού υπάρχουν επίσης το Pure Panel με 12άρα οθόνη 12” όπου προβάλλονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες και σύστημα infotainment Multimedia Navi Pro με έγχρωμη οθόνη αφής 10”. Η καθοδήγηση διαδρομής γίνεται ακόμα πιο πρακτική και εξοικονομεί χρόνο σε συνδυασμό με το βασικό πακέτο OpelConnect Services. Έτσι, το Mokka μπορεί να αποφεύγει το μποτιλιάρισμα σε πραγματικό χρόνο χάρη στο LIVE Navigation1. Επιπλέον, το OpelConnect παρέχει άμεση σύνδεση με την υπηρεσία οδικής βοήθειας και το κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης.

Στην καμπίνα τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με μαύρη Alcantara, είναι θερμαινόμενα και ρυθμίζονται προς έξι κατευθύνσεις. Θερμαινόμενο είναι και το δερμάτινο τιμόνι, ενώ η πρόσβαση στο αυτιοκίνητο διευκολύνεται από το σύστημα Keyless Open & Start.

Έξτρα μπορεί να επιλεγεί δερμάτινη ταπετσαρία Siena, περιλαμβανομένου καθίσματος του οδηγού με λειτουργία μασάζ και ηλεκτροπνευματικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη.

Opel Mokka

Στο Opel Mokka GS Line τη σπορ εμφάνιση αναλαμβάνουν να αναδείξουν οι ζάντες αλουμινίου 18” σε TriColor black, η μαύρη οροφή, οι μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες και οι προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω. Το Opel Blitz, το όνομα Mokka και το πλαίσιο του Opel Vizor είναι βαμμένα σε πολύ γυαλιστερό μαύρο, ενώ η χαρακτηριστική κόκκινη ρίγα δημιουργεί έντονη αντίθεση. 

Στην καμπίνα στο σπορ μοτίβο συντίθεται από τον μαύρο ουρανό, τα αλουμινένια πεντάλ και τον κόκκινο διάκοσμο. Τα μαύρα καθίσματα έχουν πλαϊνά μαξιλάρια με εμφάνιση πολυτελούς δέρματος με κόκκινες ραφές και στιλιστικές πινελιές.

Όπως στο ηλεκτρικό Mokka-e, οι οδηγοί των θερμικών Mokka Ultimate και GS Line μπορούν να επιλέγουν διαφορετικά προγράμματα οδήγησης που προσαρμόζουν την απόκριση του γκαζιού και του τιμονιού. Τα προγράμματα αυτή είναι τρία, Sport, Eco και Normal, και συνδυάζονται τόσο με το χειροκίνητο 6άρι σασμάν όσο και με το αυτόματο 8άρι.

Τέλος, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Multimedia Radio με έγχρωμη οθόνη αφής επτά ιντσών είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Ο ηλεκτρικός εκπρόσωπος του μικρού SUV της Opel, το Mokka-e ξεκινά στη Γερμανία από τις €32.990. Το σύστημα κίνησης, οικείο μας ήδη μιας και πρόκειται για το ίδιο με του Peugeot e-208, αποτελείται από τον ηλεκτροκινητήρα των 100 kW (136 PS) και μια μπαταρία 50 kWh που δίνει αυτονομία 324 km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP2. 

Το νέο Mokka-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης όπως wallbox για ταχεία φόρτιση ή με καλώδιο σε οικιακή πρίζα: Από μονοφασική μέχρι τριφασική με 11 kW. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις Mokka-e υποστηρίζουν, στάνταρ, σύστημα ταχείας φόρτισης με συνεχές ρεύμα και ισχύ μέχρι 100 kW.

Τιμοκατάλογος εκδόσεων στην ελληνική αγορά

 Κινητήρας  Κιβώτιο  Edition  Elegance  GS Line Ultimate 
 1.2T 100 MT6 €18.000   
 1.2T 130 MT6  €20.500 €21.500  €23.500
 1.2T 130 AT8  €23.000 €24.000  €26.000
 1.5D 110 MT6 €20.000 €22.000 €23.000  €25.000

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube