Και σε κουπέ έκδοση η νέα Ford Mustang Mach-E

Και σε κουπέ έκδοση η νέα Ford Mustang Mach-E

Δημοσιεύματα θέλουν τη νέα γενιά της Ford Mustang Mach-E να είναι είναι διαθέσιμη και σε κουπέ αμάξωμα και να μπαίνει στην παραγωγή το 2026.

Ford Mustang Mach-E

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου Τύπου, η παραγωγή της Ford Mustang Mach-E θα σταματήσει στις 30 Ιουνίου του 2026 και μία μέρα μετά θα ξεκινήσει η παραγωγή της δεύτερης γενιάς της, η οποία θα είναι διαθέσιμη και σε κουπέ έκδοση αμαξώματος.

H νέα γενιά του ηλεκτρικού SUV έχει αποκτήσει την κωδική ονομασία CX733 και θα κατασκευάζεται από τη Ford από τον Ιούλιο του 2026 έως τον Ιούνιο του 2033. Παράλληλα, η Mustang Mach-E Coupe με την κωδική ονομασία CX799 θα μπει στην παραγωγή και αυτή τον Ιούλιο του 2026 έως τον Ιούνιο του 2031.

Ford Mustang Mach-E

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο εάν η Mustang Mach-E Coupe θα αποτελέσει μια πιο σπορ έκδοση του αμερικανικού SUV ή τον ηλεκτρικό αντικαταστάτη της Ford Mustang.

Πάντως, η κίνηση της Ford να επεκτείνει την γκάμα της Mach-E είναι λογική καθώς το ρίσκο της να χρησιμοποιήσει το όνομα Mustang σε ένα ηλεκτρικό μοντέλο έχει αποδώσει καρπούς. Θυμίζουμε ότι μέσα σε δύο χρόνια παραγωγής η Ford έχει κατασκευάσει περισσότερα από 150.000 αντίτυπα της.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube