Jeep: Ωριμάζει η ιδέα ενός νέου βασικού μοντέλου

Jeep: Ωριμάζει η ιδέα ενός νέου βασικού μοντέλου

Η Jeep θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπορική επιτυχία των μικρών crossover και σκέφτεται να βγάλει ένα νέο μοντέλο, μικρότερο του Renegade.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η Jeep θέλει ένα ακόμα μικρότερο μοντέλο από το Renegade. Την πρώτη φορά το ακούσαμε πριν περίπου ενάμιση χρόνο στην Έκθεση του Detroit, από τον CEO Mike Manley.

Σήμερα, από την Έκθεση του Παρισιού, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε ότι η ιδέα ενός μοντέλου που θα μπορεί να κοντράρει μοντέλα της κατηγορίας του Nissan Juke, έχει ωριμάσει και ίσως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ για την υλοποίησή της. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του «Η συγκεκριμένη κατηγορία δείχνει ότι μπορεί να βιώσιμη για εμάς, όποτε γιατί όχι;».

Δείτε ακόμα   Δοκιμάζουμε Jeep Renegade 1.4T MultiAir2 4WD

Βέβαια, όπως ανέφερε και ο ίδιος, ένα τέτοιο μοντέλο θα πρέπει να ασπάζεται τις αξίες της Jeep, να έχει δηλαδή ικανή απόσταση από το έδαφος και μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες. Τροφή για έντονη σκέψη αποτελεί μόνο το είδος της τετρακίνησης που θα χρησιμοποιεί το νέο μικρό μοντέλο και εάν θα είναι εντελώς καινούριο ή θα βασίζεται σε κάποιο από τα υπάρχοντα μοντέλα του ομίλου FCA, όπως για παράδειγμα το ικανό FIAT Panda Cross.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube