Η Toyota GR Supra απέκτησε και χειροκίνητο κιβώτιο

Η Toyota GR Supra απέκτησε και χειροκίνητο κιβώτιο

Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη πρώτη της νέας Toyota GR Supra, οι Ιάπωνες επιβεβαίωσαν ότι το καυτό σπορ κουπέ τους, θα διατίθεται και με manual σασμάν!

«Η Toyota GR Supra θα διατίθεται και με ένα ανεπτυγμένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια μοναδική δυναμική εμπειρία στον οδηγό της. Το μηχανικό κιβώτιο προστίθεται στη γκάμα, με στόχο να ενισχύσει το αγωνιστικό DNA του μοντέλου».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση και με μια χαρακτηριστική φωτογραφία όπου φαίνονται τα τρία πεντάλ της νέας GR Supra, η Gazoo Racing, επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα την ύπαρξη και χειροκίνητου σασμάν στη νέα γενιά του μοντέλου της.

gr supra

Το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο θα συνεργάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο straight six κινητήρα των 3,0 lt, μεταφέροντας την ισχύ των 387 ίππων και τη ροπή των 499 Nm στους πίσω τροχούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η νέα GR Supra θα επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 km σε μόλις 3,9’’, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube