Η πρώτη εικόνα του αγωνιστικού CUPRA Leon Competicion

Η πρώτη εικόνα του αγωνιστικού CUPRA Leon Competicion

Έρχεται το 2020 μαζί με την τέταρτη γενιά του SEAT Leon στην οποία βασίζεται.

Μετά από το teaser video της νέας γενιάς του SEAT Leon που είδαμε πριν από λίγες μέρες, η ισπανική εταιρεία δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του αγωνιστικού Curpa Leon Competicion για το πρωτάθλημα TCR του 2020, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δέχεται προ-παραγγελίες.

Η φωτογραφία αποκαλύπτει το αεροδυναμικό bodykit του μοντέλου που περιλαμβάνει "κοφτερές" προεκτάσεις των φτερών, μια μεγάλη σταθερή αεροτομή, αγωνιστικού τύπου διαχύτη και μεγάλης διαμέτρου τροχούς. Κατά τα άλλα και εδώ βλέπουμε τα LED φώτα του νέου Leon και τμήμα του προφίλ το οποίο διατηρεί τις κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες που χαρακτηρίζουν και τις προηγούμενες γενιές του.

Σύμφωνα με την CUPRA, το νέο της αγωνιστικό θα έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, καλύτερη κατανομή βάρους, ισχυρότερο κινητήρα 2,0 λίτρων, πιο γρήγορο κιβώτιο και αναβαθμισμένη ασφάλεια σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIA.

Η τέταρτη γενιά του SEAT Leon θα παρουσιαστεί στις 28 Ιανουαρίου 2020 με την γκάμα του να εμπλουτίζεται για πρώτη φορά με υβριδική έκδοση στα πρότυπα του συγγενικού VW Golf MK8

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube