Η νέα BMW M8 γυρνάει στο ‘Ring [video]

Η νέα BMW M8 γυρνάει στο ‘Ring [video]

H BMW συνεχίζει την επέκταση της γκάμας της νέας 8άρας.

Η BMW λάνσαρε τη νέα Σειρά 8 πριν μερικούς μήνες με το κουπέ αμάξωμα και πριν μερικές μέρες μας παρουσίασε την ανοιχτή έκδοση.

Σειρά τώρα έχει η 4θυρη Gran Coupe και η κορυφαία έκδοση επιδόσεων M8, με την τελευταία, που βλέπουμε και στο βίντεο, να βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης. Η νέα BMW M8 φέρει καμουφλάζ σε όλο αμάξωμά της, αλλά είναι σίγουρο ότι οι μεγαλύτερες αλλαγές θα εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός και τον αεροδυναμικό διαχύτη πίσω, τους μεγαλύτερους και ελαφρύτερους τροχούς, τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης και την ανθρακονημάτινη οροφή.

Κάτω από το καπό θα φωλιάζει ο κινητήρας της M5 F90, μόνο που για την περίσταση αναμένεται να αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους. Από την καινούρια M5 θα προέρχεται το κλασικό αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης.

Η νέα BMW M8 θα προσφέρεται και με τους τρεις τύπου αμαξώματος, κουπέ, κάμπριο και 4θυρη, και αναμένεται να παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube