Η νέα BMW i5 Touring κάνει τούρινγκ λάθρα στο web

Η νέα BMW i5 Touring κάνει τούρινγκ λάθρα στο web

Πάει το σασπένς για το Μόναχο. Η νέα BMW i5 Touring και πρώτο ηλεκτρικό στέισον στην ιστορία της φίρμας ποζάρει απροκάλυπτα χάρη σε μια διαρροή.

BMW i5 Touring

Η γερμανική φίρμα σχεδίαζε να διατηρήσει την αγωνία μέχρι το τέλος για τη στέισον 5άρα, τόσο για τη 5 Series Touring όσο και για την BMW i5 Touring.

Αλλά κατά πώς συμβαίνει συχνά στην αυτοκινητοβιομηχανία, μια διαρροή κατέστρεψε αιφνιδιαστικά την επικοινωνιακή στρατηγική του κατασκευαστή.

Η επίσημη παρουσίαση των νέων BMW i5 Touring και 5 Series Touring θα γίνει τις επόμενες ώρες

BMW i5 Touring

Το νέο γερμανικό στέισον είναι πλέον εκτεθειμένο παντού στο web και χωρίς καμουφλάζ, χάρη σε μια διαρροή που αναμεταδόθηκε σε αρκετούς λογαριασμούς κυρίως στο Instagram, περιλαμβανομένου του μάστορα του είδους, Cochespias.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρχαν πολλές εκπλήξεις για να ξύνουμε το κεφάλι μας για το τι θα αντιμετωπίσουμε αισθητικά. Το μόνο που παρατηρούμε και αναφέρουμε είναι η επιστροφή της καλύτερης ισορροπίας και συνταιριάσματος του πίσω όγκου, ειδικά από τη γωνία των τριών τετάρτων που βλέπουμε το αυτοκίνητο.

BMW i5 Touring

Όπως η μπερλίνα, έτσι και το στέισον του Μονάχου, αφορά τόσο τη θερμική 5 Series όσο και την ηλεκτρική BMW i5 Touring. Για την πρώτη μάλιστα αναμένουμε και μια έκδοση «Motorsport», που έχουμε να δούμε από την BMW M5 E61 το 2005. Έκτοτε δεν είχαμε δει «Μ» σε 5άρα Touring.

Η επίσημη παρουσίαση των νέων BMW i5 Touring και 5 Series Touring θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube