Η Lexus θα παρουσιάσει πολυτελές minivan στη Σαγκάη

Η Lexus θα παρουσιάσει πολυτελές minivan στη Σαγκάη

Το πρώτο MPV με τα σήματα της Lexus θα προορίζεται αγορές της Ασίας.

Η Lexus δημοσίευσε μια εικόνα teaser για το νέο της μοντέλο που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Σαγκάης στις 16 Απρίλιου και σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα ασιατικών μέσων θα ανήκει στην κατηγορία των minivan!

Η εικόνα μας αποκαλύπτει μόνο το πάνω μέρος της γρίλιας και τα φωτιστικά σώματα καθώς η υπόλοιπη μάσκα βρίσκεται σκόπιμα στη σκιά. Στη δημοσίευση της Lexus στο facebook, αναφέρεται το παρακάτω κείμενο (σε ελεύθερη μετάφραση):

Lexus | Η πολυτέλεια του χώρου. Πώς μπορεί η Lexus να ξεφύγει από τα όρια της μετακίνησης; Όταν το όχημα αναβαθμίζεται σε έναν ιδιαίτερο προσωπικό χώρο. Εκεί μπορεί να έχετε μεγαλύτερη φαντασία. Αυτό θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης του 2019.

Το πολυτελές minivan της Lexus πιθανότατα θα βασίζεται στο Toyota Alphard και θα απευθύνεται κυρίως στην Κίνα και άλλες αγορές της Ασίας όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τη συγκεκριμένη κατηγορία, με κύριο ανταγωνιστή την Mercedes-Benz V-Class.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 στο εργοστάσιο Toyota Auto Body στην πόλη Inabe της Ιαπωνίας. Πέρυσι, η Lexus κατοχύρωσε τα ονόματα LM 350 και LM 300h τα οποία μάλλον θα χρησιμοποιηθούν από το πρώτο της MPV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube