Η Honda ζωντανεύει το S2000 με μια επετειακή έκδοση

Η Honda ζωντανεύει το S2000 με μια επετειακή έκδοση

H Ηonda παρουσίασε την έκδοση S2000 20th Anniversary που βασίζεται σε μια σειρά αναβαθμισμένων ανταλλακτικών.

Δύο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του εμβληματικού roadster της Honda και δέκα χρόνια από τη διακοπή της κυκλοφορίας του, η Honda παρουσίασε στο Σαλόνι του Τόκιο την έκδοση 20th Anniversary.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο όχημα που βασίζεται στο S2000 που γνωρίσαμε, όμως είναι «εμπλουτισμένο» με κάποια ανταλλακτικά που οπτικά το διαφοροποιούν.

Μεταξύ άλλων διακρίνουμε ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερο και πιο επιθετικό άνοιγμα , που προσφέρει –όπως λέει η εταιρεία – πολύ καλύτερη αεροδυναμική στο αυτοκίνητο, μειώνοντας την παγίδευση του αέρα στους θόλους των τροχών.

Επίσης έχουμε προεκτάσεις των μαρσπιέ, νέες ζάντες με ελαστικά χαμηλού προφίλ και μαύρη απόχρωση στους καθρέπτες και το πλαίσιο του παρμπρίζ.

Στο εσωτερικό του επετειακού S2000 έχουμε νέα καθίσματα σε κόκκινο χρώμα, επίσης κόκκινες μοκέτες και ένα καινούργιο ηχοσύστημα με οθόνη με οθόνη αφής της Panasonic. Για την τελευταία η Honda δεν αποκαλύπτει αν θα φιλοξενεί και όλα όσα η νέα τάση της συνδεσιμότητας στα αυτοκίνητα προστάζει. Τέλος υπάρχει μια νέα επένδυση στη μαλακή οροφή.

Στο εσωτερικό επίσης υπάρχουν και τα διακριτικά 20th Anniversary που σηματοδοτούν την επετειακή συγκεκριμένη έκδοση.

Οι ιδιοκτήτες των S2000 μπορούν να προμηθευτούν κάποια από αυτά τα «καλούδια» ξεχωριστά, έτσι ώστε να ντύσουν το δικό τους αυτοκίνητο, αλλά προς το παρόν αυτά είναι διαθέσιμα μόνον στην Ιαπωνία και δεν διευκρινίζεται αν θα διατίθενται και σε άλλες αγορές, όπου υπάρχουν ενεργά πολλά club ιδιοκτητών S2000.

Λεπτομέρειες καθώς και πλήρης λίστα με τιμοκατάλογο θα είναι διαθέσιμες στις 20 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Honda, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube