Η Ford θα ανακοινώσει μια νέα έκδοση του GT στο Goodwood

Η Ford θα ανακοινώσει μια νέα έκδοση του GT στο Goodwood

Δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι αγωνιστικό μοντέλο η μια πιο ακραία έκδοση παραγωγής.

H Ford Performance θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του υπεραυτοκινήτου GT στα πλαίσια του Goodwood Festival of Speed στις 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο Hermann Salenbauch, υπεύθυνος της Ford Performance και ο Larry Hold, τεχνικός διευθυντής της Multimatic θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο το οποίο όπως βλέπουμε από τη σκοτεινή φωτογραφία έχει μια σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος και μια εισαγωγή αέρα στην οροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το νέο Ford GT

Το επικρατέστερο σενάριο για το μυστηριώδες Ford GT είναι να αφορά  μια αγωνιστική έκδοση σχεδιασμένη για τους νέους κανονισμούς της κατηγορίας LMP1 του 2020 FIA World Endurance Championship. Υπάρχει βέβαια και μια μικρή πιθανότητα να έχουμε να κάνουμε με μια πιο ακραία έκδοση παραγωγής του υπεραυτοκινήτου. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα επηρεασμένο από το αγωνιστικό που εδώ και 4 χρόνια συμμετέχει στην κατηγορία LM GTE Pro.

Ford GT

Στο φετινό Goodwood, θα τρέξουν επίσης το νέο Focus ST και το Mustang Shelby GT500 που κάνουν πρεμιέρα σε βρετανικό έδαφος.

Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει αρκετά αγωνιστικά μοντέλα όπως το GT #66 της ομάδας Ford Chip Ganassi Racing που έτρεξε στο Le Mans, το αγωνιστικό Fiesta WRC της M-Sport, το αγωνιστικό Fusion του NASCAR της Team Penske, το Mustang RTR Drift car του Vaugn Gittin Jnr και ένα Zakspeed Turbo Capri του 1980. Τέλος, παρόν θα δηλώσουν τα Hoonitruck και Escort RS Cosworth του Ken Block.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube