Hyundai i10 N Line με σπορ εμφάνιση και ισχυρότερο μοτέρ

Hyundai i10 N Line με σπορ εμφάνιση και ισχυρότερο μοτέρ

Ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, σπορ πινελιές στην καμπίνα και τρικύλινδρος κινητήρας 100 PS.

Μαζί με τη νέα γενιά του i10, η Hyundai παρουσίασε στην Έκθεση Φρανκφούρτης και την έκδοση N Line του A-Segment μοντέλου που εκτός από τις σπορ πινελιές στην εμφάνιση έρχεται και με ισχυρότερο κινητήρα.

Εξωτερικά, το i10 N Line ξεχωρίζει από τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός που περιλαμβάνει μεγαλύτερη γρίλια, νέα φώτα ημέρας LED, διαφορετικούς αεραγωγούς και κόκκινες πινελιές. Οι ζάντες 16" σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την έκδοση ενώ νέος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας με ποδιά και διαχύτη (παρόλο που η Hyundai δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα εικόνες του πίσω μέρους).

Hyundai

Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις αφορούν δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές και το έμβλημα N στη βάση, σπορ επιλογέα ταχυτήτων που θυμίζει αυτόν του i30 N, μεταλλικά πεντάλ και κόκκινα δαχτυλίδια στους αεραγωγούς του κλιματισμού.

Εκτός από τις αισθητικές προσθήκες μέσα-έξω, το i10 N Line απέκτησε και μια ισχυρότερη έκδοση του τρικύλινδρου κινητήρα 1.0 T-GDi με απόδοση 100 PS και 172 Nm ροπής, που συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Επιπλέον, η έκδοση θα είναι διαθέσιμη και με τον γνωστό τετρακύλινδρο κινητήρα 1.2 MPi (84 PS και 118 Nm ροπής).

Οι πωλήσεις του i10 N Line στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι του 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Hyundai i10 [video]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube