Χριστουγεννιάτικη κάρτα με ηλεκτρικό buggy για την Volkswagen

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με ηλεκτρικό buggy για την Volkswagen

Με αφορμή την εορταστική περίοδο, η εταιρεία αποκάλυψε μια teaser εικόνα ενός νέου μοντέλου που φαίνεται να έχει στο πλάνο της.

Με μια teaser εικόνα σε χριστουγεννιάτικη κάρτα αποφάσισε η Volkswagen να δείξει την πρόθεσή της να αναστήσει το Meyers Manx buggy, με τη μορφή ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Στην κάρτα το αυτοκίνητο είναι μαυρισμένο και ουσιαστικά διακρίνεται μόνο η φιγούρα του Άι Βασίλη που κάθεται στη θέση του οδηγού. Ωστόσο, φαίνεται αρκετά καθαρά το σχήμα του, αποκαλύπτοντας αρκετές λεπτομέρειες: Την απουσία οροφής, το παρμπρίζ, τα τονισμένα roll-bar και τους μεγάλους τροχούς.

Το αυτοκίνητο που αυτή την περίοδο εξελίσσεται και εξετάζεται το εάν θα περάσει τελικά στην παραγωγή ως μέλος της οικογένειας των ηλεκτρικών μοντέλων ID της Volkswagen, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στο επερχόμενο σαλόνι της Γενεύης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πλατφόρμα Volkswagen MEB

Και είναι εξίσου πιθανό να αποτελέσει τελικά το ένα από τα τρία ρετρό μοντέλα που έχει στο πλάνο της Volkswagen, χρησιμοποιώντας για βάση την νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της, την MEB.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν εξασφαλίσει οι Βρετανοί συνεργάτες μας από το Autocar, τα άλλα δύο θα είναι ένα minibus και ένα μοντέλο που περιγράφεται ως η αναγέννηση του Beetle.

[Πηγή: Autocar.co.uk]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube