Honda Log R: Εφαρμογή για να πάρεις το μάξιμουμ από το Civic Type R [video]

Honda Log R: Εφαρμογή για να πάρεις το μάξιμουμ από το Civic Type R [video]

Το λογισμικό βελτιώνει τις επιδόσεις του οδηγού χάρη στα πολυάριθμα δεδομένα που συλλέγονται από το δρόμο ή την πίστα.

Honda Log R

Αυτή είναι αναμφισβήτητα η απαραίτητη εφαρμογή για κάθε ιδιοκτήτη Honda Civic Type R που επιθυμεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το αυτοκίνητό του.

Το λογισμικό για κινητό «Honda Log R» αναλύει και ερμηνεύει αποτελεσματικά ένα πλήθος δεδομένων, προκειμένου να κάνει την οδήγηση πιο αποτελεσματική και/ή πιο «ρευστή».

Honda Log R

Η εφαρμογή -αρχικά συμβατή με το λανσάρισμα της για το Honda Civic Type R- κρατά δεδομένα από τις επιδόσεις του οδηγού στο φρενάρισμα και στην επιτάχυνση.

Honda Log R

Οι οδηγοί που γυρίζουν σε πίστα θα επωφεληθούν επίσης ενός χρονομέτρου που καταγράφει το χρόνο γύρου, χρησιμοποιώντας GPS, αλλά και μετρήσεις σχετικά με τις θερμοκρασίες του λιπαντικού και του υγρού ψύξης.

Honda Log R

Στόχος, η βελτίωση της οδήγησης στην πίστα ύστερα από ένα track day session. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στους ιδιοκτήτες που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους καθημερινά θα παρέχονται επίσης συμβουλές για να βελτιώσουν την άνεση των καθημερινών διαδρομών μέσω ενός ειδικού σκορ.

Honda Log R

Το σύστημα Honda Log R θα είναι διαθέσιμο τόσο σε συσκευές Apple όσο και Android. Η διάθεσή του σε ηλεκτρονικά καταστήματα θα ξεκινήσει από την επόμενη άνοιξη. Και άλλα μοντέλα της γκάμας της Honda αναμφίβολα θα επωφεληθούν από αυτή την καινοτομία, με διαφορετικό προφανώς όνομα εφαρμογής και με στόχους επικεντρωμένους στη στρωτή οδήγηση και στην οικολογική μετακίνηση.

Honda Type R, Honda Log R

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube