Honda Civic Sedan: Διέρρευσαν φωτογραφίες από την έκδοση παραγωγής

Honda Civic Sedan: Διέρρευσαν φωτογραφίες από την έκδοση παραγωγής

Η ενδέκατη γενιά Honda Civic βρίσκεται προ των πυλών.

Η ενδέκατη γενιά Honda Civic παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτοτύπου το Νοέμβριο του 2020, όμως σήμερα βλέπουμε για πρώτη φορά εικόνες από το μοντέλο παραγωγής οι οποίες διέρρευσαν στην Κίνα και δημοσίευσε το Carscoops.

Όπως είχε ανακοινώσει η Honda, το Civic Sedan έχει ελάχιστες διαφορές από το Civic Prototype. Αυτές εντοπίζονται στον εμπρός προφυλακτήρα με τις πλευρικές εσοχές να έχουν μεγαλώσει και να φιλοξενούν πλέον προβολείς ομίχλης, στους τροχούς μικρότερης διαμέτρου, τους πλευρικούς καθρέφτες και τα γραφικά στα πίσω φώτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Honda Civic [video]

Από την παρουσίαση του πρωτοτύπου γνωρίζουμε πως στο εσωτερικό θα κυριαρχεί η απλότητα με καθαρές γραμμές.Θα έχουμε οθόνη αφής 9" που θα εξέχει από την κορυφή του ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων, τριάκτινο τιμόνι με ενσωματωμένα πλήκτρα, ενιαίους αεραγωγούς για τον κλιματισμό και πρακτικές θήκες στο κεντρικό τούνελ.

Το νέο Honda Civic αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021. Η Honda έχει επιβεβαιώσει πως το μικρομεσαίο θα διατεθεί με αμάξωμα σεντάν και χάτσμπακ, ενώ είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσει και η κορυφαία έκδοση επιδόσεων Type R.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube