H Lancia βγάζει καινούργιο μοντέλο!..

H Lancia βγάζει καινούργιο μοντέλο!..

Η... ξεχασμένη μάρκα πούλησε στο πρώτο εξάμηνο του 2019 στην Ευρώπη περισσότερα αυτοκίνητα από την Alfa Romeo!

Νωρίτερα φέτος, όλοι οι περί τον κόσμο του αυτοκινήτου εμπλεκόμενοι, έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι η Lancia πέρασε σε πωλήσεις την Alfa Romeo στην Ευρωπαϊκή Ένωση τους πρώτους έξι μήνες του 2019.

Ναι, μια μάρκα που δραστηριοπoιείται μόνον σε μια αγορά (Ιταλία) και με ένα μόνο οκτάχρονο μοντέλο (Ypsilon) πούλησε 5.500 αυτοκίνητα περισσότερα από όσα η Alfa σε όλη την Ευρώπη. 

Τώρα η Alfa Romeo έχει ένα ακόμη λόγο να ανησυχεί καθώς η Lancia παρουσιάζει μια νέα έκδοση της Ypsilon που ονομάζεται Monogram, και η οποία θα συμβάλει στην περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων στην Ιταλία.

Η 11η ειδική έκδοση της Lancia Ypsilon παίρνει το όνομά της από το γράμμα "Y", το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα μονόγραμμα που εμφανίζεται σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου. Το μονόγραμμα εμφανίζεται στο κέντρο των τροχών, στις κολόνες Β καθώς και στα προσκέφαλα και αλλού.

Στο εσωτερικό, το μονόγραμμα Ypsilon εμφανίζεται στη νέα ταπετσαρία. Το αυτοκίνητο φέρνει επίσης αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό, όπως σύστημα ήχου DAB, σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, αισθητήρες παρκαρίσματος και φώτα ομίχλης.

Η σειρά κινητήρων παραμένει η ίδια και περιλαμβάνει τον Fire Evo II 1,2 λίτρων ισχύος 69 PS και διατίθεται με δύο καύσιμα (βενζίνη και LPG), καθώς και τον 0.9 TwinAir turbocharged με ισχύ 80 PS που λειτουργεί με CNG και βενζίνη. Όσο για την τιμή, η Y Monogram θα ξεκινά από τα 15.750 ευρώ στην Ιταλία.

Πηγή: Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube