H Ford φέρνει νέα, διασκεδαστική έκδοση της Mustang το 2025 [video]

H Ford φέρνει νέα, διασκεδαστική έκδοση της Mustang το 2025 [video]

Έτοιμη να αποκαλύψει μια νέα έκδοση της Mustang είναι η Ford το 2025, όπως αποκάλυψαν στελέχη της εταιρείας κατά τη διάρκεια των εορτασμών των 60 χρόνων του εμβληματικού pony car.

Ford Mustang Teaser

Εντός την επόμενης χρονιάς, η Ford θα αποκαλύψει μία νέα και «αρκετά διασκεδαστική» σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, έκδοση της Mustang.

Το φημισμένο μοντέλο της Ford γιόρτασε τα 60 του χρόνια, με ένα πλήθος εκδηλώσεων να λαμβάνει χώρα. Σε μία από αυτές, στο Charlotte Motor Speedway, η Ford αποκάλυψε σε μία γιγαντοοθόνη την επερχόμενη έκδοση της Mustang. Φυσικά σκεπασμένη, ώστε να μην προδοθεί η παραμικρή λεπτομέρεια.

Η Ford, από το 2018 έχει εκφράσει την πρόθεσή της για υβριδική έκδοση της Mustang, με επιδόσεις αντίστοιχες των εκδόσεων με τον V8

Ford Mustang Teaser

Τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής του τμήματος enthusiast vehicles της Ford, Matt Simpson λέγοντας πως «η γκάμα της Mustang είναι έτοιμη να εμπλουτιστεί με μια ακόμα έκδοση. Η οποία προορίζεται για να προσφέρει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και χαμογέλα». Δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία, ωστόσο κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους πως θα είναι ένα άκρως διασκεδαστικό αυτοκίνητο.

H νέα αυτή έκδοση αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2025, με τις φήμες να την θεωρούν διάδοχο GT350 και GT500. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως το Μπλε Οβάλ, από το 2018 είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για μία υβριδική έκδοση, με επιδόσεις αντίστοιχες ενός V8. Λέτε κάτω από το κάλυμμα να βρίσκεται αυτή ακριβώς η έκδοση; Ο χρόνος θα δείξει!
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube