GMC Hummer EV: Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό 4Χ4 των 1.000 PS [video]

GMC Hummer EV: Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό 4Χ4 των 1.000 PS [video]

Η ηλεκτρική αναβίωση του Hummer από την GMC σε εκδόσεις SUV και Pick-up.

Στις αρχές του 2020, η GMC είχε ανακοινώσει το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Hummer EV σε διαφήμιση που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αμερικανικού Superbowl. Η πρεμιέρα του μοντέλου ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 20 Μαΐου, όμως η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα. Σήμερα, η GMC επιστρέφει με νέα διαφήμιση - teaser της νέας γενιάς Hummer η οποία αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο SUV/pick-up.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η επιστροφή του Hummer ως ηλεκτρικό με 1.000 PS [video]

Και σε αυτό το σποτάκι πρωταγωνιστεί ο μπασκετμπολίστας Lebron James που μας προετοιμάζει για το ηλεκτρικό μέλλον του Hummer. Το μοντέλο της GMC θα έχει ισχύ 1.000 PS, ροπή 15.592 Nm, επιτάχυνση 0-97 km/h σε 3", μηδενικές εκπομπές ρύπων και εξαιρετικές δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου. Το βίντεο κάνει αναφορά στις λειτουργίες Adrenaline Mode και Crab Mode, τις κάμερες Ultravision, το προηγμένο πακέτο συστημάτων ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise και την μπαταρία τεχνολογίας ULTIUM με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Επιπλέον, δύο εικόνες μας δίνουν μια ιδέα για τη σιλουέτα του Hummer που θα είναι διαθέσιμο με αμάξωμα πεντάθυρο SUV και τετράθυρο pick-up. Και στις δύο περιπτώσεις διακρίνουμε αναγνωρίσιμες αναλογίες που μοιάζουν με εξέλιξη του H2. Το όχημα θα διαθέτει επίσης οροφή Infinity με αφαιρούμενα πάνελ όπως φαίνεται και από τα πρωτότυπα.

Η πρεμιέρα του Hummer EV είναι προγραμματισμένη για κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2020, ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2021.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube